Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabám 17 hetes, és még nem...

Kisbabám 17 hetes, és még nem kapott oltást. Megvan duzzadva nyirokmirigye a bsg oltás miatt. Voltunk sebészeten, addig nem vágják föl mig benem puhul. De a dokink szerint ez már nem igazán fog! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
azt értettük, hogy nem kapta meg, de miért? a duzzanat miatt?
2012. jún. 28. 20:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Kedves 20.38-as:)Pontosan igy van ahogy leirtad,csak én se vagyok ez miatt a toppon!!!
2012. jún. 28. 20:52
 13/17 anonim ***** válasza:
A lányom nyirokcsomói még mindig érezhetőek a nyakán, a Bcg oltása nem fakadt ki, nem gyulladt be, mégis szép sorban megkapta az oltásait. Biztos nem akar rosszat a háziorvos, bár nekem fura, hogy nincs külön gyerekorvos. Mivel szabad orvosválasztás van, én lehet keresnék egy gyermekorvost, ha más nem a legközelebbi településen.
2012. jún. 28. 21:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi,lehet az lessz!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 28. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:

nem olyan egyszerű ám. nálunk sincs gyerekorvos, a felnőtt dokihoz kell vinni a piciket. akinek nem tetszik, és van autója elviheti máshová, én viszem is a szomszéd városba járunk gyerekorvoshoz.

de akinek nincs kocsija, nem tudja áthordani, a buszjárat is siralmas. főleg betegen..

és nem is nem tudom hol élünk, Budapesttől 30 km-re Érd mellett...

2012. jún. 28. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Magán gyerekorvos sincs?Mi is vidéken élünk és csak magán gyerekdoki van.Az oltásokat a háziorvos adja be.

A kötelező oltásokat gyorsan meg kéne kapnia a kicsinek.

2012. jún. 28. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! Történt valami?
2012. júl. 8. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!