Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S.18 hos oltas utan...

S. O. S.18 hos oltas utan mikor es meddig normalis a laz?

Figyelt kérdés

kislanyom tegnap delelott kapta meg. semmi baja nem volt tole egeszen ma delutanig. mikor felkelt a delutani alvasabol tiszta forro volt az egest teste, 38,7 volt a laza. nurofen szuspenziot adtam neki, eleg hamar lehuzta, de kb 4 ora mulva (most) ismet felment, most 39,6!!!

ja, es egesz nap ment a hasa,es az oltas helye eleg csunya piros.

Normalis ez a magas laz tobb mint egy nappal az oltas utan????

kerlek nyugtassatok meg, soha nem volt baja oltastol, meg a 15 hosat is megusztuk, pedig attol nagyon feltem.

2012. jún. 19. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Az MMR oltás után kb 6 nappal jöhetnek az elsö tünetek és kb 12-ik napig lehetnek. ez lehet magas láz, kiütés, nátha tünetei, hasfájás, hányás, hasmenés.

ez nem attól van valami más vírus is van benne. én ha nem tudod a 39 fokot csillapítani akkor mindenképpen ügyeletre vigyed, figyeljed hogy hirtelen ilyen magasra ne menjen fel neki,de holnap mindenképpen vidd orvoshoz. mert oltás+ másik vírsu szerintem nem jó.

2012. jún. 19. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nem az MMR oltás, hanem DiPerTe oltás ismétlő. Az MMR-t 15 hónaposan adják.

A 18 hónapos oltás után 48 óráig teljesen belefér a láz! De én a helyedben biztos felhívnám az ügyeletet! Volt a Babádnál a 2., a 3., és a 4. havi oltás után is ilyen erős reakció???? Lehet, hogy valami vírusa van és az oltás miatt jobban kijött. Szóval hívd az ügyeletet, ők okosabbak, mint mi laikusok!

2012. jún. 19. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:
a masodik utan volt szinten masnaptol kezdodoen egy kis laza, de nem ennyire magas. mindegy, eppen furdesido volt, ugyhogy hutofurdozott kicsit, aztan kup, es a lefekves mar megvaltas volt neki. ha holnap is ilyen lesz, megyunk a dokihoz. szerintetek van lehet amugy koze ehhez annak is hogy pont most fogzik? 18 honapos, es pont most jonnek az utolso hatso orlok alul? az elso 16 is megvolt 16 honapos korara, azt hittem lesz egy kis szunet, de tegnap veletlenul vettem eszre telipofa vigyor alatt, hogy kinn vannak az alsok csucskei, nem mind, csak 1-2, de gondolom ez is radob egy lapattal.
2012. jún. 19. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!