S. O. S.18 hos oltas utan mikor es meddig normalis a laz?
kislanyom tegnap delelott kapta meg. semmi baja nem volt tole egeszen ma delutanig. mikor felkelt a delutani alvasabol tiszta forro volt az egest teste, 38,7 volt a laza. nurofen szuspenziot adtam neki, eleg hamar lehuzta, de kb 4 ora mulva (most) ismet felment, most 39,6!!!
ja, es egesz nap ment a hasa,es az oltas helye eleg csunya piros.
Normalis ez a magas laz tobb mint egy nappal az oltas utan????
kerlek nyugtassatok meg, soha nem volt baja oltastol, meg a 15 hosat is megusztuk, pedig attol nagyon feltem.
Az MMR oltás után kb 6 nappal jöhetnek az elsö tünetek és kb 12-ik napig lehetnek. ez lehet magas láz, kiütés, nátha tünetei, hasfájás, hányás, hasmenés.
ez nem attól van valami más vírus is van benne. én ha nem tudod a 39 fokot csillapítani akkor mindenképpen ügyeletre vigyed, figyeljed hogy hirtelen ilyen magasra ne menjen fel neki,de holnap mindenképpen vidd orvoshoz. mert oltás+ másik vírsu szerintem nem jó.
Ez nem az MMR oltás, hanem DiPerTe oltás ismétlő. Az MMR-t 15 hónaposan adják.
A 18 hónapos oltás után 48 óráig teljesen belefér a láz! De én a helyedben biztos felhívnám az ügyeletet! Volt a Babádnál a 2., a 3., és a 4. havi oltás után is ilyen erős reakció???? Lehet, hogy valami vírusa van és az oltás miatt jobban kijött. Szóval hívd az ügyeletet, ők okosabbak, mint mi laikusok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!