Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabám 17 hetes, és még nem...

Kisbabám 17 hetes, és még nem kapott oltást. Megvan duzzadva nyirokmirigye a bsg oltás miatt. Voltunk sebészeten, addig nem vágják föl mig benem puhul. De a dokink szerint ez már nem igazán fog! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 19:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Bocsànat..BCG oltás.
2012. jún. 28. 19:32
 2/17 anonim ***** válasza:

De a 2 és 3hónapos kötelező oltást hogyhogy nem kapta még meg?

3hónapos a kicsi, jövőhéten 4hónapos... már a 3.at kéne kapja???

Egyáltalán picit se fakadt ki a bcg oltása a kicsinek?

2012. jún. 28. 20:00
 3/17 A kérdező kommentje:
A nyakán van ez a duzzanat,nem az oltás helye olyan.Még semmilyen oltást nem kapot!!!!!
2012. jún. 28. 20:10
 4/17 anonim ***** válasza:
24%

Az, hogy semmilyen oltást sem kapott... Ezért megütheted a bokád, keresd fel a gyermekorvosod, hogy a kötelező oltásokkal mi a helyzet. Nevében is benne KÖTELEZŐ, ha nem kapja meg a kicsi, akkor a védőnő fel is jelenthet.(nekem 3hét igazolt- betegség miatt pampogott, hogy mit képzelek...)

Ami meg a nyakán van duzzanat, azt is a dokinak kéne ellenőriznie, ha meg nem vészes a duzzanat, akkor ne foglalkozz vele.

2012. jún. 28. 20:21
 5/17 anonim ***** válasza:
Hogy hogy nem kapott???A 2 3 hónapost mért nem kapta meg?
2012. jún. 28. 20:22
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az orvos nem adja be amíg nyirokcsomó duzzanata van nehogy rosszul reagáljon az oltásra. Mit nem lehet ezen érteni? Miért kell szegény kérdezőt még ijesztegetni is? A védőnő kapcsolatban áll az orvossal, és az orvos gondolom elmondta miért nem kapja meg! Nem azért mert nem akarja beadatni!

Szerintem menj el ha megteheted egy magán sebész dokihoz és kérd ki a véleményét.

A dokid nem írta le a véleményét a sebésznek?

2012. jún. 28. 20:38
 7/17 anonim ***** válasza:

én most semmit nem értek azt hiszem :)

miért nem kapta meg az oltásokat? a duzzanat miatt? honnan veszitek, hogy a bcg-től dagadt be a nyakán a nyirokmirigye és nem mástól? meg egyébként is, miért kéne felvágni?

2012. jún. 28. 20:40
 8/17 A kérdező kommentje:
Nálunk a faluba nincs gyerekorvos,hanem a hàziorvos látja el a babákat is.A védőnő is tud róla!Ja és igen még nem kapta meg a kötelező oltást.De màr leírtam háromszor?!!!!!!
2012. jún. 28. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Vidd el orvoshoz, mondd el őszintén, hogy nem kapott oltást, mert lehet, hogy amiatt van. Kívánom neked, hogy minden rendben van, bár én már belebetegedtem volna a lelkiismeretbe a helyedben.. Jobbulást a kicsinek!
2012. jún. 28. 20:41
 10/17 anonim ***** válasza:

figyelj, ne száz ! jelet írj, hanem arra válaszolj, ha segítséget szeretnél kérni, amit kérdeztek.

nem írtad le háromszor. csak annyit, hogy nem kapott oltást...

2012. jún. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!