A 3 hónapos kötelező oltás után, bágyadtabbak a babák?
Figyelt kérdés
Mikor haza jöttünk, olyan boldog volt. Evett, játszottuk, sokat nevedgélt, elég sokára aludt csak el. Olyan sokáig alszik most egyfolytában. Felvettem de tiszta kómás. Még enni sem kér. Szerintem nem lázas. A láz mennyire volt jellemző nálatok?2012. jún. 20. 14:24
1/4 gabszem válasza:
az enyém az minden oltás után (4,5 hós), sztem pici nyugtató van a szurikban
2/4 anonim válasza:
Nálunk nem volt láz, de bágyadtság igen.
Küzd a szervezete a kórokozókkal, azért ilyen fáradtka. Most a 4 hós után egy hétig nyűglődés volt :(
3/4 A kérdező kommentje:
Egy hétig? Az jó lehetett.
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 20. 15:31
4/4 anonim válasza:
Nálunk nem volt láz, viszont már hazafelé menet bealudt a kocsiban (pedig 2 percre van a rendelő), aztán másnap szó szerint szinte az egész napot végigaludta.
Szóval a bágyadtság normális ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!