Belevihetem a 15 hós oltás után a medencébe?
Nyilván csak árnyékban fürdik, ez azelőtt sem volt másképp, erre a tűző napra oltás ide vagy oda, nem tenném ki.
Köszönöm a válaszaitokat!
Gondoltam, hogy nem akarod megfözni a gyerköcöt!:)
Így helyesebb a fogalmazás: a következő pár hétben figyelni kell rá, hogy ne legyen napon. Sajnos a fiam, rohangászik minden fele, ugyhogy én nem tudom, hogyan fogom megoldani az árnyékban tartást. :(
Nos, megkérdeztem, és nagyon elcsodálkoztam a válaszon.
Először is azzal kezdték, hogy ettől az oltástól nem lehet lázas, tehát ha belázasodna, akkor feltétlenül vigyem vissza. Mondjuk ez némileg ellentmond az eddig olvasottaknak, ráadásul az oltásról szóló tájékoztatóban is benne van a láz lehetősége, így ezt nem igazán értettem, de nem akartam vitatkozni.
Egyébként nyugodtan lehet fürödnie, hiszen este úgyis megfürdetem, ha minden igaz, mondták ezt is :-S Figyeljek oda rá, hogy látok-e valami reakciót, ha igen, akkor természetesen korlátozást kell bevezetni pl. a strandolásban, de egyébként mindent csinálhatunk úgy, mint eddig.
Azt hiszem én mégis inkább óvatos szülő leszek, és most visszaveszünk a pancsolásból.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!