Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Belevihetem a 15 hós oltás...

Belevihetem a 15 hós oltás után a medencébe?

Figyelt kérdés
Ma kapja meg a fiam a 15 hónapos oltást, és nem tudom, hogy utána itthon, figyelemelterelésnek és kiengesztelésképp pancsolhat-e, ahogy szokott minden délután, mióta ilyen meleg van? Saját kis medencéje van. Vagy inkább ma és a következő napokban hanyagoljuk? Mindene a strandolás :-D, azért gondoltam, hogy ezzel jól el tudnám terelni a figyelmét.
2012. jún. 19. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha úgyis mentek dokihoz, kérdezd meg ott.
2012. jún. 19. 10:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Szándékomban áll, csak kíváncsi lettem volna a véleményetekre.
2012. jún. 19. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ma még ne, de holnap pancsolhat. Bár én direkt napsugárzásnak nem tenném ki pár hétig! (Párom oltást kapott, de neki nem szoltak, hogy ne menjen napra, persze kinn volt egész nap, aztán kiütéses lett ( el is ment dokihoz vele, akkor mondták, hogy az oltástól van)és sajna azota is ez van, ha éri a nap.
2012. jún. 19. 10:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Nyilván csak árnyékban fürdik, ez azelőtt sem volt másképp, erre a tűző napra oltás ide vagy oda, nem tenném ki.

Köszönöm a válaszaitokat!

2012. jún. 19. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Oltás után nem pancsolhat !
2012. jún. 19. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
illetve ha nem ázik ki az oltás helye akkor esetleg ,kislányom csak mini vízben pancsolt és azt is élvezte holott nagy vízmániás
2012. jún. 19. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy nem akarod megfözni a gyerköcöt!:)

Így helyesebb a fogalmazás: a következő pár hétben figyelni kell rá, hogy ne legyen napon. Sajnos a fiam, rohangászik minden fele, ugyhogy én nem tudom, hogyan fogom megoldani az árnyékban tartást. :(

2012. jún. 19. 11:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Nos, megkérdeztem, és nagyon elcsodálkoztam a válaszon.

Először is azzal kezdték, hogy ettől az oltástól nem lehet lázas, tehát ha belázasodna, akkor feltétlenül vigyem vissza. Mondjuk ez némileg ellentmond az eddig olvasottaknak, ráadásul az oltásról szóló tájékoztatóban is benne van a láz lehetősége, így ezt nem igazán értettem, de nem akartam vitatkozni.

Egyébként nyugodtan lehet fürödnie, hiszen este úgyis megfürdetem, ha minden igaz, mondták ezt is :-S Figyeljek oda rá, hogy látok-e valami reakciót, ha igen, akkor természetesen korlátozást kell bevezetni pl. a strandolásban, de egyébként mindent csinálhatunk úgy, mint eddig.

Azt hiszem én mégis inkább óvatos szülő leszek, és most visszaveszünk a pancsolásból.

Köszönöm a válaszaitokat.

2012. jún. 19. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!