Oltás után ti adtok bármilyen homeopátiás szert láz, nyűgösség, stb. megelőzésére?
Minden fajta oltáahoz más szert kell 'kísérőnek' adni.
Mi a homeós háziorvosunktól mindig előtte kaptuk a szert, ált. 6 órával az oltás előtt kellett beadni, de hogy őszinte legyek, a fiamnak nemigen használt (pedig elkötelezett híve vagyok ennek az orvoslásnak).
Köszi a választ. Nekünk nincs homeopatás orvosunk. Esetleg a prevenar és a kötelező 15 hós előtt megírnád hogy mit ajánlott nektek a doki? Nagyon megköszönném.
Szívesen kipróbálnám, hátha használ. Egyébként az a baj ezekkel az alternatív megoldásokkal, hogy sosem tudhatod hogy használt-e vagy sem. Lehet ha nem szedte volna be, még durvábbak lettek volna a tünetek.
Nem adok semmit, pláne NEM homeósat (az csak hókusz-pókusz sztem).
Soha nem volt egyik gyerekem se lázas, nyűgös oltás után (annyira biztos nem, hogy tömjem valami vacakkal).
Szerintem nem vacak a homeopátia. Nekem már segített, többször is, sőt a babámnak is amikor nagyon taknyos volt. Így megúsztuk hogy gyógyszert kelljen szednie. Nem gyógyszer, nincs benne semmi egészségtelen, ezért nem ártok vele.
Azért köszi a válaszotokat.
1. vagyok, sajnos már nem emlékszem, 2,5 éves a fiam.
Egyébként őt az összes oltás extrán megviselte, ált. 3-4 napig volt lázas/nyűgös mindegyik után, kivéve ugye a 15 hónapos, amikor kiütései is lettek 1 hét utána (de az gyakori és normális).
Vannak olyan megelőző lehetőségek, amelyek segítik a gyermek immunrendszerét, az oltások lehetséges mellékhatásainak elkerülése végett. Mi sajnos csak utólag alkalmazzuk őket, pedig a mi esetünkben kifejezetten kívánatos lett volna a megelőzés. De az eredmények így sem maradnak el.
elérhetőségem: hapamada@yahoo.es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!