Oltás nélküli baba?
Én azt gondolom, hogy felelőtlen és elítélem azért, mert ő és a gyermeke élvezi annak az előnyeit, hogy minden gyerek be van oltva a környezetében, ergo nincs kitől elkapni a betegségeket. Szerintem ez nagy pofátlanság.
Az a baj, hogy ilyen nebants.hu meg az antalvali fajták elvakítják az anyukákat.
nem hinném hogy nem volt oltva a baba
a hatóság erőszakkal is beadatja védőoltást kiskorú veszélyeztetése miatt
legalábbis még nemrégiben így volt
Hát ilyen elvileg nem történhet meg, mert a kötelező oltásokat meg kell kapja, különben értesítik a gyámhatóságot, gyermekvédelmiseket. Először csak a védőnő futja a köröket, de másfél éves korig tuti nem húzhatják. Az első oltást a kórházban kapja hazajövetel előtt.
Nem a nem kötelező oltásokat nem adatja be?
Én megkérdeztem volna tőle, hogy a kanyarót, a diftéri, a mumsz, a rubeola, a tetanusz és még sorolhatnám, nem tartja veszélyesnek?
De így tényleg nem mehet közösségbe, az ilyent nem tartom normálisnak, sajnálom, szebben nem tudom leírni.
Az ilyet jelentenünk kell, nem lehet, hogy egyet sem kapott meg, kiskorú veszélyeztetése miatt általában felfüggesztett börtönbüntetés jár érte. (Általában diplomások, értelmiségiek nem adatják be, akik érzik magukban az omnipotenciát, és azt is megszakértik, amihez semmi közük).
Orvos anyuka
Hát erre mondják hogy a diplomával együtt nem osztják az észt is..felelőtlen buta ember..de a férje is meg a környezete is ha ezt hagyják és nem jelentik..amugy ez nekem is fura..a védőnőnek már rég jelentenie kellett volna..
Meg a háziorvosnak nem tünik fel hogy nem oltja a gyereket? Ennyire felelőtlen lenne mindenki a környezetében?Sztem itt vmi sántit..
Bocsi, a fiaim nem tudtak aludni a melegtől...
Na, amit biztosra tudok, hogy az alap oltások sincsenek meg, az orvos fenyítette, erre ő nem ment többet, ezt mondta nekem. A férje egyetért vele. Lehet, a doki nem vette komolyan, mert azóta sem történt semmi. A védőnő már feladta, azt mondja, nem jár hozzájuk. Mellesleg eldugottan laknak, BP ről költöztek pici eldugott tanyavilág mellé. Én látom a kicsin, hogy valami nem fejlődik jól nála, ezért kérdeztem rá eredetileg is, gyengéden, hogy nincs semmi gond? Orvos mit mondott? Ekkor került szóba, hogy nincs orvos, nincs oltás. Többet én sem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!