Miért ítélik el azt, akinek van teje de nem akar szoptatni?
Nem tartozik a kérdésre adott válaszok közé,de muszáj leírnom,na.
Úristen,már megint beindult a hülyézés....Édesanyák,felelősségteljes szülők vagytok?A sorokat olvasva nem tűnik így,szégyellje magát aki ilyen primitíven áll hozzá a dolgokhoz!A ti gyermekeitekből (is) lesz a jövő nemzedéke,csak az a baj,hogy otthonról azt hozzák,amit tőletek látnak.Szomorú!
Attól kérdezném, aki azt írta, hogy:"Az anyák többsége teljesen elfelejti, hogy egyben nők is. Számukra megszűnik a világ, mert van egy gyerekük."
Szerinted te attól maradtál nő, mert mutogathatod a "szép" (ez szubjektív) melleidet a külvilágnak és odatartod a segged?
khm, azért van ráírva, mert kötelező, függetlenül attól, hogy igaz
de majd szépen bevezetik itthon a maximálisn 6 hetes szülési szabadságot, és majd mindenki fejegethet (vagy nem fejeget) a munkahelyén, ahogy azt nyugaton is teszik és majd dumcsizhatunk arról, hogy ki hogy bírja
én sem értem miért kéne feláldoznunk magunkat az anyaság oltárán.
a kérdésre válaszolva: azért itélik el, mert úgy érzik, hogy joguk van hozzá. ismeretlen emberek, név nélkül kiengedhetik itt a gőzt, egyik-másiknak az adrenalintól tuti az egekben a vérnyomása és remeg a keze és ez a napi eufória. hát ezért :)
Nem szabad itt ilyen kérdést feltenni, mert neten lógó a szoptatós mamik jól megmondják a véleményüket. Bár ha te ilyen kedves vagy és a hormonoktól túlfűtött anyukáknak akarsz segíteni egy kis vita kezdeményezésével, hogy levezessék a feszültségük, akkor az sikerült.
Érdemi választ nem fogsz kapni, mondom, itt tombolnak a hormonok. Nem csak a válaszokból, hanem a pontozásokból is látszik: az a haszontalan, amelyik nem kizárólagosan szoptatáspárti az agyonmisztifikált szoptatásos világunkban.
Én egyébként szoptatáspárti vagyok, de meglátod a válaszom hasznosságát illetően, hogy nem számít, mert feljebb kritizáltam az ide írók nagy többségét.
Nem olvastam végig a válaszokat,ezért bocsi!
Szerintem,ha valaki gyereket vállal ez épp úgy hozzátartozik,mint az,hogy ruhát veszel neki v.iskoláztatod stb.Ha van teje érthetetlen miért nem szoptatja?Teherbe esés előtt is tudta,hogy változás fog történni a testén.Megtehetné,hogy a legjobbat adja a babájának,de ő inkább magának akarja a legjobbat.Egy nő pont attól válik anyává,hogy felül tud kerekedni a saját érzésein,vágyain és a gyermeke érdekei veszi a ranglista élére.Legyen az bármi!
Egy szemléltető hasonlat:
"van tejem,de nincs kedvem szoptatni,mert csúnya lesz a cici,inkább tápszert adok a gyereknek"
"van időm mosni,de nincs kedvem,mert most tévét nézek,inkább ráadom a gyerekre a tegnapi koszos ruhát"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!