Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ítélik el azt, akinek...

Miért ítélik el azt, akinek van teje de nem akar szoptatni?

Figyelt kérdés
Barátnőm nemrég szült, lenne teje, de nem akar szoptatni. Félti a melle alakját. Az ő döntése, elfogadtam. De más miért cseszteti állandóan? Mért nem bírják elfogadni a döntését? Tápszert kap, attól is fel fog nőni.
2009. júl. 8. 08:50
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
43%
11,22 eske, te egy önző dög vagy, egy cseppet sem sajnáltad a babádat, hogy volt tejed és nem kapott? Nekem sajna császáros komplikációk miatt nem volt tejem csak kevéske az is csak két hónapig, de mit nem adtam volna, hogy legyen tejem.erre az ilyen barmok mint te, meg a kérdező barátnője, nem szoptattok, hát ti télleg nem vagytok normálisak!De még jó anyának sem neveznélek benneteket!
2009. júl. 8. 11:27
 32/54 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem semmi baj a 11:22-essel. Oké, szoptathatott volna, de nem tette. Nem ölt gyereket!
2009. júl. 8. 11:29
 33/54 anonim ***** válasza:
23%
De igenis baj van vele, mert megvonta a gyermekétől azt, amit egy anyának meg lehetett volna adni a gyermekének.Utsóka ne hülye példálozással gyere, mert a tejcsimegvonást nem nevezném egy napon a gyereköléssel.Látom te sem vagy teljesen norma!
2009. júl. 8. 11:35
 34/54 anonim ***** válasza:
50%
Ismertem én is olyat, aki nem akart szoptatni, mert kellemetlennek érezte. Ő lefejte a tejet és úgy adta a babájának. Azóta ez a "baba" már 15 éves, egészséges, tehetséges nagylány. Amúgy tényleg igaz, nem a szoptatástól megy tönkre a mell, hanem már a terhesség alatt a hirtelen megnövekedett mirigyállomány miatt. Az én esetemben is ez történt (4 hónapig tudtam szoptatni kislányomat), ráadásul a plusz 20 kg-t amit felszedtem, 2 hónap alatt adtam le, így valóban elég csúnya lett a mellem és jóbal kisebb. Maradt a korrekciós műtét, valamit valamiért!
2009. júl. 8. 11:40
 35/54 anonim ***** válasza:
41%

Erről ennyit. Ha nem szoptatsz vagy esetleg nem akarsz, gusztustalan féreg vagy akinek nem is való gyerek.

Szép kis elképzelés.

Gusztustalanok vagytok, sajnáltatjátok magatokat mert nem volt tejetek. Na és? Él a gyereketek, nem?

Ez már nagyon beteges és szánalmas.

Neveljétek őket hermetikusan elzárva mindentől, nehogy ilyen meg olyan allergiájuk legyen. Ha nem kakil 1 napig, rohanjatok orvoshoz és tegyetek fel idióta kérdéseket itt tisztelt szoptatós népség.

2009. júl. 8. 11:45
 36/54 anonim ***** válasza:
52%
De, a nők régen is ugyanúgy depisek voltak szülés után, csak akkor nem volt "divat" ilyenekről bezsélni, sőt szabad se nagyon volt. Az, hogy tönkremegy-e a mell, az alkati kérdés, a kismellűeknél általában nem váltazik az alakja, mérete, nagymellűek esetében valóban előfordulhat negatív változás. Viszont az ő teste, ő dönt, hogy mit csinál vagy mit nem csinál vele. Én személy szerint azokat ítélem inkább el, akik tele vannak pénzzel,de mégis lepasszolják a 8 hónapos babát a bölcsibe, hogy visszamehessenek a munkahelyükre. Az más, ha valaki erre rászorul. IGen, az anyatej rengeteg dologtól megvédi a gyereket, bár ellenpéldát is tudok, de mindegy. Amerikában nem csinálnak ebből ügyet, ott már szülés után a kórházban megkérdezik az anyát, hogy szoptatni akar-e vagy tápszerezni, és nem ítélkeznek, bárhogyan is dönt. A tápszeres babák is lehetnek ugyanolyan egészségesek. Ez olyan mint hogy ne együnk édességet mert árt a fogaknak. Én világéletemben zabáltam az édességet, 30 éves vagyok és még soha az életben nem volt lyukas fogam. Na, az immunrendszer is 90%-ban alkati dolog.
2009. júl. 8. 11:47
 37/54 anonim ***** válasza:
77%

Hú, most teljesen betojtam, hogy nem vagyok norma! :))))

Hát kedvesem, én egészen norma vagyok, csak sok mindenről más a véleményem, mint a többségnek. Ilyen szempontból valóban nem vagyok norma, de ez nekem belefér. :)

2009. júl. 8. 11:50
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a barátnődnek, hogy tegye mellre a kicsit, és utána majd meglátja milyen jó dolog is a szoptatás, és majd akkor xarik arra, hogy milyen lesz a melle.Ha ennyire hiú, akkor műttesse meg a szoptatás után!valamit valamiért!
2009. júl. 8. 11:52
 39/54 anonim ***** válasza:
70%
Akinek nincs teje és szoptatni akar, azt nagyon sajnálom tiszta szívből, de akinek van és nem ad a babájának, azt a nőt nagyon seggbe tudnám rúgni, vagy a férjétől kaphatna egy nagy pofont, hogy térj már asszony észhez, van egy gyermeked, vedd már elő a xaros melledet és szoptasd már meg a gyermekünket!!!Az idő múlásával úgyis meg fog nyúlni a melle a barátnődnek, nem kell ahhoz szoptatni!tudjátok a kor, meg a gravitáció megteszi a hatását.A barátnőd olyan hülye mint a segg!
2009. júl. 8. 11:56
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
11.45: ha valaki szoptat, az azt jelenti, hogy búra alatt neveli a gyerekét és úgy alapjában véve gyengeelméjű??? Én sem értek egyet azzal, ha lenézik azt, aki valami folytán nem tud szoptatni, de azért a Te álláspontod is egy kicsit szélsőséges, nem gondolod? Mi az, hogy szoptatós népség? Vagy szerinted nem ez a legtermészetesebb módja egy baba táplálásának? Nem értelek, komolyan mondom, pedig nem érzem magam hülyének...
2009. júl. 8. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!