Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ítélik el azt, akinek...

Miért ítélik el azt, akinek van teje de nem akar szoptatni?

Figyelt kérdés
Barátnőm nemrég szült, lenne teje, de nem akar szoptatni. Félti a melle alakját. Az ő döntése, elfogadtam. De más miért cseszteti állandóan? Mért nem bírják elfogadni a döntését? Tápszert kap, attól is fel fog nőni.
2009. júl. 8. 08:50
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
88%

Azért mert ha gyereket vállalsz akkor meg kell próbálnod a legjobbat megadni neki, és a legfontosabb ilyen piciknek a szeretet és az anyatej.

Ha hiúságból nem szoptat, akkor lehet el kellene gondolkodnia hogy elég felnőtt-e az anyasághoz.

2009. júl. 8. 08:52
 2/54 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként a mell már terhesség alatt felkészül a szoptatásra, és akkor lazul el a legtöbb izom benne, nem a szoptatástól, szóval annak már mindegy...

első voltam

2009. júl. 8. 08:53
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
Nekem önzőnek tűnik nagyon ne haragudj!félre ne értsd,nem ítélem el!Az Ő döntése!Én azért maradok a szoptatás mellett!
2009. júl. 8. 08:53
 4/54 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert semmilyen tápszer nem helyettesíti az anyatejet 100%-osan és jelen esetben (van teje) a saját hiúsága fontosabb, mint az, hogy a gyerekének a lehető legjobbat adja.
2009. júl. 8. 08:55
 5/54 A kérdező kommentje:
Arra készülök, hogy megmutatom neki a válaszokat amit írtok. Remélem nem haragszik meg érte. Én nagyon szerettem volna sokáig szoptatni, de nekem csak 2 hónapig sikerült.
2009. júl. 8. 08:57
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha az első pár hétben szoptat, akkor elfogadható. Én sem szerettem szoptatni, de azért "csináltam" amíg tudtam.
2009. júl. 8. 08:58
 7/54 anonim ***** válasza:
42%
Én se szoptattam mert nem akartam, semmi baja a gyereknek 8 honapos kislány, makk egészséges, a mellem pedig olyan mint terhesség elött volt.Semmit nem változott
2009. júl. 8. 08:59
 8/54 anonim ***** válasza:
69%
A barátnőd szerintem kicsit buta lehet, ha neki a melle alakja fontosabb , mint, hogy a babjája kapjon anyatejet.Én császáros műtéti komplikációk miatt csak két hónapig tudtam szoptatni, de addig is nagyon kevés anyatej volt sajnos, de még mindig magam hibáztatom, pedig mindenki azt mondta, hogy nem én etehetek róla.A mellem ugyanolyan minz szülés előtt, feszes és szép, de nem vagyok tőle boldogabb, inkább lenne kicsit ereszkedettebb, de lett volna legalább 6 hónapig anyatejem.16 hós a lányom, de még mindig arról álmodom, hogy van anyatejem az elmúlt éjszaka is azt álmodtam, hogy megint van tejem.:( Szerintem csodás dolog szoptatni, ha a következő gyermekem megszületik, ha vért izzadok, akkor sem fog elapadni mégegyszer a tejem!Igaz én télleg nagyon beteg voltam szülés után 16 napot feküdtem kórházban, és ezek a körülmények is befolyásolták a tejcsit,de mégegyszer ez nem történhet meg velem.Legalábbis remélem.Barátnőd szánalmas lehet,és nem tudom megérteni sajnos.Minek szült akkor gyereket, az alakját nem féltette, hogy elhízik? Szerintem meg nem is a barátnődről van itt szó kérdező, hanem rólad, csak nem mered felválallni.Sok szerencsét, a gyereked tápszeren is fel fog nőni, de nem élheted át azt a csodás élményt, hogy a kisbabád nézzed, miközben jóízűen eszi az anyatejcsit.Sajnállak nagyon.ez rosszabb mintha nem lenne tejed, mert akkor valószínűleg a körülmények miatt lenne így, de így, hogy valakinek ott a cicijében az értékes tejcsi, és hagyja elapadni, azt nem tudom megérteni!!!
2009. júl. 8. 09:01
 9/54 anonim ***** válasza:
88%

Legtöbben átmegyünk fájdalmas, sebes bimbós pár héten, van akinek nem fogadja el a pici a cicit, így fej plusz cumiztat, van aki szoptat+tápszerezik ha nem elég a tej.

De a legtöbb anyában nem merül fel hogy ha van bármennyi kicsi kis teje, azt ne préselje ki, és ne adja oda a babának, bármibe is kerül.

Na ez az oka annak hogy nem bírják elfogadni a döntését.

Biztos nagyon jól ki vannak találva a tápszerek, de elég sokat lehet arról olvasni hogy mik az anyatej előnyei.

2009. júl. 8. 09:02
 10/54 anonim ***** válasza:
32%
Az én babám 4 hónapos és már én sem akarom szoptatni. Eddig szoptattam de már unom. Most kezdtem a hozzátáplálást de nem nagyon kell neki. Mondjuk ha a melle alakja miatt aggódik akkor elég önző.
2009. júl. 8. 09:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!