Anyukák! Három napos láz?
7 hós fiamnak 3 napig magas láza volt (38-39 felett).
Semmi más tünet nem volt.Most viszont tiszta kiütés lett a kis teste(hajas fejbőr,arc,felsőtest,nyak).
Láza már nincs,étvágya már van,olyan mint szokott lenni.
Valahol hallottam már erről a 3 napos lázról.
Tényleg van ilyen és ha igen akkor orvos miért nem mondta,pedig voltunk ügyeleten és háziorvosnál is a magas láz miatt,mert ugye kiütés akkor még nem volt.
Mi tévő legyek?Aggódjak?Vigyem vissza?Vagy ez is hirtelen és nyomtalanul eltűnik majd mint a láz?
Egy első babás Anyuka!
Szia hát akkor már szerintem nincs miért nem aggódnod
mert a 3 napos láznak ez a tünete ,ill a végének a jele!!!
De én azért elvinném dokihoz mert még picike!!
Én ezen már átestem a kisfiammal vagy 10x!üdv egy 35 hetes kismama
Nem azt mondták,h valamilyen vírus valószínűleg?Nekünk is ezt mondták,én kérdeztem rá,azt mondta,h igen,így szokták hívni,de ők sem tudják ezt addig,míg kiütéses nem lesz..Lehet ezért nem mondták,mert lerendezték a "valamilyen vírus"válasszal,ami tulajdonképpen igaz is..
Amúgy a kiütések valóban a betegség végét jelentik,de hogy te is megnyugodj,hívd fel az orvost,mond,h mi van,majd ő dönt,h vidd-e vissza vagy sem..:)
Elsőnek meg kicsi off: ez a betegség olyan,mint a himlő,egyszer kapja meg az ember,én úgy tudom..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nem Te írtad ki ezt a kérdést?
Itt ugyanerről volt szó. Kijönnek a pöttyök, és ennyi. Ne aggódj, a pöttyök is úgy múlnak majd el, ahogy a láz.
Én nem vinném...
3 napig tartanak majd a pöttyök is :), de legalább nem viszketősek :)
Köszönöm a válaszokat,igazatok volt a kiütéssel kapcsolatban.
Kaptunk Fenistil cseppet és Calcium pezsgőtablettát rá!
Remélem hamar elmúlik :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!