Nagy bajban vagyok segítetek anyukák? 5+4 napos terhességet kimutat a terhességi teszt?
Sziasztok!
Elvileg 5+4 napos terhes lehetek, legalábbis erre utaló jeleim vannak, és nem jön meg. Ugyanakkor ma reggel készítettem egy Easy Pregnancy nevű tesztet, de az negatív lett. Lehet, hogy korán készítettem, vagy nincs is baba?
Fontos lenne, mert a jelenlegi életvitelem mellett necces egy baba.
Mit tegyek???
Szia! Nekem kimutatta akkor már a terhességi teszt! Bár nem tudom mennyire jó minőségü az a teszt de én azt ajánlom hogy vegyél egy másikat és azzal tesztelj holnap reggel! Nekem a Gabriel terhesség teszt vált be!
12 hetes kismami
Nos, lehet, hogy később estél teherbe és ezért nem mutatja ki még a teszt. Várj pár napot és csinálj egy újat. Az Easy Pregnancy egy jó teszt amúgy.
Persze, lehet hogy nem vagy terhes, ebben az esetben keress fel egy orvost, hogy megnézzen, hátha felír egy góygszert hogy megjöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!