Anyukák, ti hogy bírjátok az egész napos hajrát?
Nagyon nehezen.A lányom 7 éves és nem is terveztem többet,de másképp alakult.Most van egy 3 hós tündéri kisfiam is.:)Imádom a gyerekeimet és meghalnék értük egy szó nélkül.
De főleg eleinte és sokszor még most is előfordul,hogy bizony elbőgöm magam amikor azt veszem észre,hogy ujjnyi vastag a por és ott a rengeteg mosogatni és vasalni való.Néha azt érzem,hogy túl nő rajtam ez az egész.Van amikor viszont olyan boldog vagyok,hogy ez mind az enyém és ripsz ropsz megy a munka is.
De én szerencsés vagyok,mert kertes házban lakunk és ha bent nagyon szürke minden akkor kimegyek a fényre.
A férjem sem várja el tőlem,hogy tipp topp modelt játszak neki.Mindig azt mondja ,hogy nem jön át a szomszéd az én dolgom megcsinálni ezért először legyek anya ha ráérek és van kedvem háziasszony és ha majd jólesik és én kérem akkor nő.:)Nekem ez segít a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!