3hónapos lányom ma is és tegnap is nagyon nyűgös egész nap.Este 6órakkor szoktam etetni és már fél6kor égtelen sírásba tört ki.Gyorsan elkészítettem a tápszerét, mondom biztos már éhes.A pelusozást is végig sírta majd mikor a szájához emeltem a cumisüveget folytatta tovább.Majdnem megfulladt a kajába annyira sírt.:(Ezt csinálta tegnap is a reggeli és ugyan így az este 6órási etetésnél.Végül úgy tudtam megetetni, hogy ringattam sokáig, erre megnyugodott.Aztán beletettem a hordozóba tovább ringattam és így hajlandó volt megenni majdnem az egész adagját.Szóval éhes volt csak azt nem értem, hogy akkor mért nem kapott rá a cumisüvegre, mert máskor úgy szokott. El vagyok keseredve mi lehet a baj???Mért sír annyira, hogy nem is eszik?
Könnyen lehet, hogy a foga kezd jönni és fáj neki, lehet, hogy az idöjárás miatt nyügösebb. Ne idegeskedj, mert azt érzi a baba és minél idegesebb vagy, annál inkább átragad rá is. PRóbáld magad lenyugtatni, nincs semmi baja,pár nap alatt minden visszaáll a régi rendszerbe.
2012. jún. 22. 19:43
2/9 anonim válasza:
Fájhat a pocija? Tornáztasd meg. Hátha nem tud pukizni. Adjál neki köménymagos teát inni.
2012. jún. 22. 19:43
3/9 anonim válasza:
Szia! A mi babánk is 3 hónapos és pár hete az esti- néha a déli- evést végigordítja, de úgy, hogy majd megfullad. Lámpát kapcsolunk, járkálunk vele, úgy eszik. Fáradt, és Ő nem bealszik a kaján, hanem ordít. Kisfiam is ilyen volt,úghogy meg sem lepődtem.Mi is hatkor fürdetünk, ennél korábban nem akarunk, így marad at ordítás, idővel majd megszűnik.:-)
2012. jún. 22. 19:53
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a foga, mert már volt ilyen időszaka egyszer.Akkor tápszert váltottunk, mert szorulása volt és azt hittük azért csinálja.Akkor abbamaradt ez és bevált a tápszer.Volt is kakis pelus bőven.Sajnos már most se kakil minden nap:( Nem tudom miért.Fájhat a hasa, mert mi már a kórházban is ezzel küzdöttünk..Nemrég múlt el neki, de ha fájt a hasa mindig evett!Köszi utolsó kipróbálom a járkálást hátha beválik.Ha te rájössz mi okozza a babádnál ez,t légyszi osztd meg velem is.:)
Minden jót Nektek!
2012. jún. 22. 20:09
5/9 anonim válasza:
Az én lánykám 3 hónapos és Ő is szokott ilyet csinálni. Nálunk 2 oka lehet. Vagy elfáradt, vagy annyira be van zsongva a játéktól, hogy túl izgatott ahhoz, hogy egyen. Ha ilyenkor akarom megetetni, csak még jobban üvölt. Nekem bejött az, hogy ilyenkor lefektetem hasra,(csak hason alszik) cumi a szájába, várok pár percet amíg látom, hogy megnyugszik, megfordítóm és már nyammogja is a cumisüveget:)
2012. jún. 22. 20:55
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy ebben a melegben nem elég neki a folyadék. Erre utal az is, hogy nincs rendesen széklete. Ebben az esetben fáj a hasa is, meg nem is tud rendesen enni.
Próbálj neki inni adni, vizet vagy teát, esetleg ha egyáltalán nem fogad el semmit, akkor a tápszert kicsit vizesebbre késziteni. (Presze akkor figyelembe kell venni, hogy a 100 ml tápszer nem ugyannyit ér.)
2012. jún. 22. 21:18
7/9 Disi válasza:
Nem valószínűhogy nálatok ez a probléma ha már többször előfordult, de azért leírom mi hogy jártunk. Egyszer ugyanezt csinálta a kislányom és nekem mindjárt az jutott az eszembe hogy refluxos (hála a netnek pont előtte nap olvastam róla..., kár volt). Próbálgattuk mindenhogy, de mindig hártacsapta a fejét és csak sírt nem volt hajlandó enni. Aztán szerencsére elég gyorsan rájöttünk, hogy tele van a nózija, nem kap levegőt és ezért nem eszik. Előtte nem hallottam hogy szörcsögött volna. Nem emlékszem már rá milyen idős volt.
Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, de ha nem változik a helyzet beszélj a gyerekdokitokkal.
2012. jún. 22. 23:26
8/9 A kérdező kommentje:
Rengeteg teát megiszik.Édeskömény teát szoktam neki főzni nagyon gyengére.Imádja!Szóval nem hiszem hogy szomjas. Arra gondolok én is hogy fáradt az egész napos nyűglődéstől,nem alvástól.Tegnap pl.úgy etettem meg (nevetni fogtok) hogy a hordozóba ringattam erre megnyugodott aztán ringatás közben szépen mgette félig csukott szemmel az adagját a drágám.Nagyon boldog voltam:))Ma már nem csinálta hálistennek!
2012. jún. 23. 21:18
9/9 anonim válasza:
néha attól pipulnak be, (első babámnál eltartott pár hónapig mire rájöttünk) hogy eldugul a cumisüveg lyuka, mert a tápszer mondjuk nem oldódott fel rendesen vagy akármi. Vagy túl meleg neki vagy túl hideg vagy lehet h csak tényleg rosszabb periódusa van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!