Tippek, hogyan lehetne etetni, ha nem hajlandó? 1éves
A reggeli harmad zsömléjét se ette. Két falat után jelezte, hogy ő jóllakott, nem nyitotta a száját, nem nyúlt a kajáért, szabadlábra helyeztem. Térült fordult két lekváros zsemlebelet még bekapott, utána inkább elbújt a ruhaszárító alá, hogy ne etessem...
4hanygatöknyi zsemledarabbal vígan elrohangál(pedig csak bele, hogy ne kelljen rágjon 4foggal). És ez mindennel így van. Komolyan a hajam tépem... ti ilyenkor mit csináltok, sajna a napra még nem tudom tenni, hogy fotoszintetizáljon...
engem sose izgatott. nem eszik, nem eszik. reggelire 2-2,5 deci kakaót iszik, 10óraira esetleg egy pinguit hajlandó megenni, ha azt nem adok, akkor nem eszik... viszont ebédre már jól bezabál :)
2,5 éves, 1-2 éves kora között 3 falat almát evett délelőtt. ebédre, vacsira eszik rendesen?
Csak azon aggódok, hogy annyira keveseket eszik, ezt még csipegetésnek se nevezném...
4-5falatot ha eszik már boldog vagyok.
Inkább szopizik, de ez már nem elég, vagy igen? De így mi lesz a szilárd kajával?
Ugyanez van nálunk is. Pár napja csak úgy reggelizik, ha az enyémből adok. A szokásos 240 tápszer helyett iszik ha 100-at. Én csinálok magamnak szendvicset meg melléteszem az övét (tejallergiás, ezért másikat kap), és akkor kunyerál. Abszolút az etetőszékben eszünk híve voltam, de feladtam az elveim, mert nem bírom már, hogy fényevő a gyerek.
Tízóraira kevesebbet adok, így rendesen ebédel főtt ételt. Este megint kezdődik elölről, vagy eszik vagy nem.
1,5 éves koráig csak szopott. Enni semmit nem volt hajlandó.
Akkor elválasztottam.
Most 3 éves. Nagyon jó étvágyú gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!