SEGÍTSETEK! Miért nem iszik az egy évesem?
kár volt 5ször hútőfürdővel kínozni. miért nem adtál neki lázcsillapító kúpot.
a 30 ml egyébként nem olyan rossz.
az enyémek se isznak, ha lázasak, csak ha lement a lázuk, ezt már megfigyeltem.
az én babaám 14 hónaposan, ha egészséges, akkor sem iszik meg 50 ml víznél többet(+tápszer). és 1 éves koráig SEMMIT nem ivott a tápszeren kívül, egy kortyot sem 1 évig!
mit mondott az orvos?
Nekem volna egy olyan kérdésem, hogy szoptatod még?
Mert ebben az esetben elég volna ha gyakrabban mellre tennéd. Az enyém sem akart inni, a gyümilé bezzeg ment volna. Én meg sokáig nem adtam, de a nyár kivétel. Mostanra hál az égnek szinte mindenből iszik. Nekem a kubu water üvegéből ivott 1 évesen. Plusz akkor tanult meg szívószálból inni, és azóta szívószállal mindenből hajlandó inni. (Túlzás hogy tanult, mert megmutattam, hogy szívni kell és már szívta is.)
Ó! Próbálja lédúst gyümölcspüréket készíteni, vagy egy kis levest, hátha azt megenné. Egyébként ha beteg, akkor lehet hogy torok vagy mandulagyulladása van, mert ugye olyankor egy kínszenvedés inni vagy enni. Ezt mondjuk egy gyors orvosi rápillantással ki is lehet deríteni, meg azt is, hogy kiszáradóban van-e a gyerek, vagy nincs semmi baja.
Orvos minél előbb! Lehet, hogy semmi komoly, csak mivel nem érzi jól magát nem kíván inni... de jobb megmutatni dokinak minél előbb.
Unokanővérem, volt így tegnap... egész nap nem evett a kisfia, és összesen csak 1,5 dl-t ivott. Mivel nagyon lázas volt és nem ment le a láza bevitték ügyeletre, azonnal bent tartották a kórházban mert kiszáradás fenyegette... kiderült, hgoy azért nem evett és ivott, mert begyulladt a mandulája ezért megdagadtak és szegényke nem igazán tudott tőle nyelni...
DE lehet, hgoy nálatok tényleg csak valami ártatlan kis vírus, de inkább minél előbb vidd orvoshoz, hogy te is megnyugodj, és hogy a babádnak is minél előbb jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!