Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » 1 évesem fogzik és ma náthás...

1 évesem fogzik és ma náthás lett, folyik az orra, könnyezik a szeme, mit adjak neki? Sinupret, fenistil csepp vagy cataflam csepp? És mennyit?

Figyelt kérdés
Enni sem akart,kénytelen voltam neki tápszert adni,ilyen még nem volt soha.Egyszerre jön a 4 felső foga,ez is befolyásolja gondolom,hogy nagyon náthás és nem kap levegőt. Éjszakára mit adjak neki,mert semmit nem aludtunk szinte.... Holnap megyünk orvoshoz is. Kapott ma cebiont,de az csak vitamin.

2012. máj. 28. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem lázas, akkor orrszívózás, orrcsepp.
2012. máj. 28. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

szia, ez az én kérdésem volt, és én konkrétan a köhögére gondoltam, de a hagyma többünknek bejött, próbáld ki esetleg, illetve a Luuf balzsam is nagyon jó. Mi is megszenvedtünk a fogakkal, de szerencsére vége (kopp-kopp), áttörte mind a 20 , így egyenlőre a fog gond megszűnt.

2012. máj. 28. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint. Ha a fogzástól van, akkor a mi dokink a ferrum phosphoricumot ajánlotta és nekünk nagyon bejött. 2 óra alatt 1/4 óránként 1/2 tabi egy kanál vízben feloldva kezdetnek, aztán napi 3x 1/2, és 2-3 nap alatt teljesen rendbe is jött.
2012. máj. 28. 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:
És a három közül melyiket adjam neki éjszakára,mert ez van itthon..
2012. máj. 28. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
második vagyok, tőlem kérdezed, hogy melyiket add neki?
2012. máj. 28. 19:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez volt a kérdésem,melyiket adjam a 3 közül?
2012. máj. 28. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagymát kockázz fel, és tedd be a szobába, +luff balzsam mehet neki a kis hátára nyugodtan. Szivd ki jól az orrát, és ha van Nasivined otthon akkor fujj be neki, majd várj egy picit,és szívd ki neki alaposan, így szerintem arnyleg nyugodt lesz az éjszakátok. Nyugodt ájszakát nektek, tudom milyen ez, együttérzek veled. Azt amit a 3. válaszoló írt, azt nem ismerem.
2012. máj. 28. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
arnyleg=aránylag
2012. máj. 28. 20:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez lett: fenistil csepp, cebion, calcimusc, algoflex baby, hatat bekentem loof balsammal, orraba afrint utana leszivtam es nasivint. De holnap megyunk dokihoz is, mert lazas.
2012. máj. 28. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!