7 hetes terhes vagyok. Tegnap megfáztam, és igen folyik az orrom. Sinupret csppet szedek. Érheti-e valami baj a magzatot, most hogy náthás vagyok?
Én sem vennék be semmit,ez a legfontosabb időszak a magzat fejlődésében. Inkább keress természetes gyógymódokat.
Egyébként ha náthás vagy semmi baja nem lesz a babának!
Szia!
Ne izgulj, Én uígy voltam anno, és Én is Sinupretet szedtem, csak a tablettáját, meg egy homeós orrsprayt(neve:Euphorbium comp.-Heel), nekem nagyon jó volt, mondjuk jó drága mindkettő...
Ja, meg Nekem a hőm is felment, 38 alatt hűtőzuhiztam, nehogy felmenjen.(de nem egyből hideggel, hanem testmeleggel kezd, és szép lassan hűtsed, max 10 percig)
38 fölött Panadol simát lehet bevenni, de ha lehet inkább ne, mert tényleg nagyon az elején vagy még!
VISZONT A LÁZ AZ GÁZ, mindenképp le kell vinni, ha felmenne!!
Jobbulást, nem lesz gond, pihenjél!
32 hetes km.
Utolsó vagyok.
Ezeket a cuccokat a nődoki mondta nekem, és úgy szedtem, szal nyugodtan szedjed a sinupretet is, meg az orrsprayt is.A Panadolt is Ő mondta, de csakis világvége esetére. :-)
Amúgy egy náthától nem lesz baja a kis embriódnak :-), ha meg akar maradni meg is fog!!!!
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!