28 hetes vagyok, nagyon megfáztam, szörnyen érzem magam. A bordám alatt nagyon fáj ha köhögök. Tüdőgyulladásom lehet?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 20:34
1/3 anonim válasza:
a köhögéstől mindenkinek fáj a bordája alatt, olyan mintha izomláza lenne. A tüdőgyulladásnál fáj a hát is, és amikor köhög az ember szinte bugyborékoló, sípoló a köhögés, sípoló a légzés. Magas lázzal jár. De ha holnap is ilyen rosszul érzed magadat inkább menjetek ügyeletre.Igyál sok teát és pihenjél.Semmilyen szert nem ajánlok, hiszen kismama vagy.Az az orvos feladata.
3/3 anonim válasza:
Birom amikor valaki nemtud valamit mégis állítja,hogy az úgy van!Elég szomorú.már a legelső válaszolóra értettem mivel nekem volt már súlyos tüdő és mellhártya gyulladásom egyszer és napokig csak a bordáim között oldalt fájt,nem volt semmiféle bugyborék stb!Ja és nem vette észre az orvos azt mondta rá,hogy vagy idegbecsípődés vagy beszorult a levegő,ez így csak 1hétig ment aztán másfélóra híján tüdőembóliát kaptam volna és az intenzíven feküdtem 2hetet.Szóval a tünetek pár nap után egyre fájdalmasabb levegővételre köhögésre nevetésre.Inkább menny nézesd meg!Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!