Barátnőm megszólt ma! Jogos volt?
Én csak annyit mondok, hogy rettentő gyorsan telik az idő. Most még te vagy a gyermekednek a valaki. De ahogy repül az idő, és te nem foglalkozol eleget a babáddal, el fog fordulni akár a nagymama felé is. Ezt úgy értem, hogy olyan dolgokat fog neki elmondani, amit neked nem...
Használd ki a lehetőséget és ne menj vele egész nap. Ha egész nap csak mész vele, nem is tudsz vele igazán foglalkozni. Foglalkozik helyetted a pultos csaj, a nagymama meg épp akire tudod "passzolni".
Meg fogod bánni!
Én is kimegyek vele napközben. Jól bekenem, igyekszem árnyékosabb helyeket keresni, bőségesen adok neki inni, de meg is örülnék, ha egész estig, míg le nem hűl a levegő a lakásban kéne kuksolnom. Bár én a -10 fokban is kivittem, és sose volt ezért beteg.
A másik dolog, fiam 1 éves, még sose hagytam anyukámnál éjszakára. Sokszor van ott hétvégente napközben, de éjszakára mindig hazahozzuk. Nem tudnék elmenni úgy nyugodt szívvel üdülni, hogy őt nem viszem magammal. Pedig tudom, hogy anyuméknál nagyon jó dolga van.
Mi a 10.emeleten lakunk egy panelban. Klíma nincs, a ventillátor csak a meleg levegőt kavarja. Jelenleg 32 fok van a lakásban... Ennél egy árnyékos, szellős jövés-menés is jobb.
A kérdező se nyilván a tűző napon fonnyassza a gyereket ivóvíz nélkül. Ha a gyerek nem bírná, biztos nem mennének.
Már csak annyit mondj,hogy tudod úgy jól érezni magad,hogy az 5 hós lányod 1 hétig itthon van még te vígan nyaralgatsz?!És,ha bármi baj van?!
Felnőttnek is elviselhetetlen ez a hőség,nemhogy egy gyereknek.
Olvasva azokat,amit írsz-nem szoktam,ilyet mondani-nem vagy anyatípus.Az ember a gyerekéért bizonyos áldozatokat hoz.De te szó szerint semmit nem teszel.Mintha az a csöppség ott sem lenne.Szolizol stb. fűnek-fának odaadod a gyereked(nem anyukádra értem.)Nem bírsz otthon maradni a lányod érdekében,nem vagy képes nyugodt életet élni miatta.Annak a kislánynak nyugalomra van szüksége,és nem az állandó csavargásra,főleg nem ilyen kánikulában.Itt hagyod egy hétre a kislányodat akkor,amikor a legnagyobb szüksége van rád?Hát,elárulok neked valamit,ha így folytatod,sohasem lesz bensőséges,meghitt kapcsolatod a lányoddal.Nem fogtok majd tudni őszintén megbeszélni semmit.Azért írtam azt,hogyha így folytatod,mert ezen még tudsz változtatni.
2 gyerekes anyuka és 38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!