Barátnőm megszólt ma! Jogos volt?
Szerintem is kamu. :) Egyre durvábbak a kérdező kommentjei.
Még, hogy szoliba egy 7 hónapossal... :)))) Ezen jót röhögtem. Meg azon, hogy már többször volt nyaralni a férjével amióta megvan a baba. :)) A 7 hónap alatt...na ja.
Egyre több ilyen kérdés van...mármint "lesz.arjuk magasról a gyereket, hogy anyukának minden vágya kielégített legyen" jellegű kérdések. Ez már a ló túloldala...
Szeretném hinni, hogy kamu kérdés.
Mit akarsz kérdező elérni? Vagy hergelni akarsz valakit?
Amúgy ha véletlen igaz a kérdés, akkor kerüld el messziről a barátnődet, aki jogosan megszól, de csak azért, mert ő jobban fog járni, ha nem kell veled beszélgetnie. :)
jó neked, ha tudtok menni nyaralni. HA lehetőség van rá, szerintem a gyerek miatt nem kell lemondani róla, hiszen egy egész életed a gyermekedé, nem hiszem el, hogy bárki is zokon veszi, ha az egész - gyermekre szánt - életedből pár napot, hetet magadra is szánsz.
A kintlevéssel úgy vagyunk, hogy - habár házban lakunk, és a gyerekek sokat vannak kint az árnyékban ilyen melegben is, két éves fiamnak nem elég ez a hatás, ezért mi kimentünk kettesben tegnap a piacra. Nagyon élvezte, bár nagyon kifáradtunk, mire hazaértünk.
Nem kamu:(....de ezek szerint valamit nagyon rosszul csinálok....
A szoliban a pultos csaj szokott rá vigyázni egyébként 6percig.Nem viszem be magammal.
Jaaaj, és mi a francnak mész szoliba, amikor 38 fok van? És 7 hónap alatt hány nyár van ott ahol te laksz? Tudod mit? Jogosan szólt meg a barátnőd.
Amúgy tényleg minden nap van egy olyan kérdés, hogy ki a jó anya, aki 0-24-ig a gyerekkel van, vagy aki lepasszolja már 2 hetesen. Uncsiiiiiiii
és mit is csinál egy 12 hónapos baba, amíg te fodrászkodsz, meg szolizol? újságot olvas? na ne már....
nekem 2 éves elmúlt a kisfiam, de egyszer aludt a mamánál, este vittem, reggel hoztam, és eddig 3X aludt itt anyukám, mert bulizni voltam, de reggel ugyan úgy keltem a kicsivel, és ment tovább a napi rutin...
mindenesetre én sem gondolom, hogy egy 7 hónapossal kellene ilyen időben kujtorogni, pedig én is mászkálós vagyok, de ebben a melegben 5-kor viszem játszótérre, és 7-re itthon vagyunk. Az pedig, hogy egy hét hónapost otthon hagysz egy hétre, meg több napra, hát lelked rajta, én nem tudnám megtenni. én is ismerek ilyen párocskát, hát hadd ne mondjam, hogy mi a véleménye róluk minden gyerekesnek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!