Barátnőm megszólt ma! Jogos volt?
Attól függ..Ha egész nap úton vagy, mert nehogy már otthon ülj, akkor gáz. Ha mondjuk 1-2 óra, szerintem nem vészes. Nyilván babakocsiban viszed, árnyékolóval, bekenve, innivalóval. De arra figyelj, hogy arrafele menj, ahol tudod árnyékban tolni, és nap véletlen sem érje.
Az ott alvás: ha ennyire megbízol a szüleidben, és nekik sem teher, miért ne? Inkább töltődjön fel anyuka néha és kapjon babája egy nyugodt anyukát, minthogy minden mellett ülj, de feszülten, idegesen. Feleség is vagy, nő is vagy, igen is lehet egy egy estére nélkülözni a picit, főleg ha megbízható "dadusaitok" vannak. Nem ítélem ezt el, azt inkább, aki isten ments, hogy rábízza a babáját másra, de szenved a depitől, az otthonüléstől, hogy a férjével elhidegültek egymástól stb. (akinek nem inge...)
hát mi sem megyünk szinte sehova...tegnap du.4kor átsétáltunk anyumékhoz(10 percre laknak)de kibírhatatlan volt...kisfiam(20 hónapos) még jobban bírná talán,én viszont 14 hetes terhesen,rosszullétekkel,meg sem mozdulnék egész nap, ha nem kéne.
Amúgy a meleg mellett én is inkább a sugárzás miatt nem megyek ki.
Nem,nem kell megállnia az életnek attól még, hogy gyerek születik, de szerintem az anyukának igenis tudnia kell háttérbe szorítani az igényeit, ha muszáj.
Kisfiam fél11-5 között nincs kint de én is kiviszem az udvarra vagy sétálni,14 hónapos folyton ki akar menni.Tényleg nem áll meg az élet,attól hogy gyerek van,én is hagytam már anyukámra anyósomékra nagyon sokszor egy napra fél napra,dolgunk volt a párommal,sokszor elmegyünk kikapcsolódni kettesben is és külön külön is nincsen ezzel semmi baj.Mi is sokat mászkálunk,mászkáltunk eddig is.
Kicsit irigykedik rád ez biztos, de 11-4 óra között abszolút nem jó kint lenni még egy felnőttnek sem.
Én is jövős menős vagyok, folyton úton vagyok a két gyerekkel, de már 3 napja csak annyira húztuk ki a lábunkat, hogy délelőtt elugrottunk kocsival a közeli zöldségeshez és ennyi. Már én is majd megbolondulok itthon, de a gyerekeket nem teszem ki semminek. Így is nyűgösek, egész nap álmosak, fáradtak, nem még húzni vonni őket, hogy lehetőleg teljesen kiakadjanak! Pedig annyira nem kicsik, 4 éves és 1,5 éves.
De ennek számomra is kamu szaga van, bár vannak ilyenek, sógornőm is otthon hagyta 4 hónaposan a kicsit 1 hétre bébiszitterre, mert neki ki kellett pihenni a szülést és apával foglalkozni. no comment,... a gyerek áldozatokkal lemondásokkal jár, nem lehet csak úgy dobálni, lepasszolni ha nyaralni támad kedvünk. Pláne nem egy pár hónapost
fodrász...szoli..nem akarok szoptatni mert nekem így kényelmesebb...itthon hagyom a babát 1 hétre...
pffffff.ne haragudj!
én is miss pícsa voltam (póthaj,műköröm platform cipő szoli konditerem stb)de amióta szültem nekem nem ezek a legfontosabb dolgok....mert ha még azt írtad vna hogy baba foglalkozásra viszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!