Nagyon striás lett a bőröm a terhesség alatt. Mit csináljak vele? Nektek nincs?
Figyelt kérdés
Eléggé zavar!Pedig nem vagyok kövér.Sőt!Meg nem is híztam sokat!Nem tudom mért szakadt a bőröm nyúlás helyett..:S A kórházban meg is jegyezték, hogy jó intenzívek a csíkjaim:(.Félek ha strandra megy majd a család és lebarnul még csúnyább lesz.Habár egyenlőre el sem tudom képzelni, hogy kimerészkedjek a strandra.(2és fél hónapos a pici lányom.Jövőre szebb lesz?2012. jún. 19. 17:06
11/15 anonim válasza:
Próbáld ki a reconstriát, nekem és barátnőimnek is nagyon jól bevált.
12/15 anonim válasza:
Előző válaszoló: miből gondolod, hogy az általad agyon- marketingelt több ezer forintos vackot, amit lejártan árultok bármit is használ?????
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2012. jún. 22. 19:01
14/15 anonim válasza:
Kedves 12. válaszoló, érdekes a gondolatmeneted. :)
Én 2 hónapja vásároltam meg a krémet és a 2015-ös dátum nem igazán a lejárt szavatosságot tükrözi. :D
15/15 anonim válasza:
Én amikor vettem a krémeket, eleve 2 hónapot vártam
mire kiszállították, majd amit küldtek mellé "vigaszdíjként" már több hónapja lejárt.
Nem is beszélve a babafürdetőről és a babakrémről, amit szintén volt képük úgy kiküldeni, hogy szintén le voltak járva!!!
Ennyit erről a cégről...
A barátnőm több csomag pelenkájukkal fürdött be, ami szintén selejtes volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!