Nagyon striás lett a bőröm a terhesség alatt. Mit csináljak vele? Nektek nincs?
Kedves első válaszoló!
Nincs olyan ember akinek nem fontos a külseje.Nem mondtam, hogy fontosabb a lányomnál, ezt azért kikérem magamnak!...Istenem hihetetlen, hogy még egy ártatlan kérdést is kiforgatsz!Na mindegy!
A többieknek köszönöm.Ezt a krémet hol lehet kapni kedves 3. válaszoló?
Megértelek! Sajnos ez egy olyan probléma, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni. Genetika kérdése, hogy kinek mennyire nyúlik ki és csíkosodik a bőre. Csak halványodnak, fehérednek az idő múlásával, és krémmel esetleg lehet a folyamatot gyorsítani.
Még plasztikai beavatkozás sincs erre sajnos, pedig nagyon örülnék, ha valamit kitalálna erre ez a fejlett orvos tudomány, mert rohadtul idegesítőek ezek a csíkok.
Főleg, ha eddigi életedben tökéletes, és sima bőröd volt.
Aki azzal magyarázza, hogy a lényeg, hogy egészséges szép gyerekem van, bla-bla-bla, az már elfogadta magát így, csíkosan. Nekem egy éves a kicsim, és egy-két csíkom nekem is lett, és egyáltalán nem vagyok nyugodtabb tőle, ha én is erre gondolok. Szerintem ez két különböző dolog.
Valószínű, soha nem fogom elfogadni a csíkokat, de igyekszem nem tudomást venni róluk. :) Próbáld meg te is.
Amúgy a milupa terhességi csíkok elleni krémet ajánlom. Ez a legolcsóbb ezek között, kb 1300 Ft, és dm-ben, gyógyszertárban is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!