Ti is erzekenyebbek vagytok terhesseg/baba ota? Pl. bogtok hamarabb reklamon, filmen stb. , ha gyerekkel kapcsolatos, szomoru stb.
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 17:13
2/5 anonim válasza:
Határozottan igen :) és ez már így is marad szerintem. Emlékszem anno anyunak is gyakran "ment bogár" a szemébe :)
3/5 anonim válasza:
Igen,pedig én amolyan kemény csajszi voltam :D
De most...
4/5 anonim válasza:
Én is! Mióta meg van a kisfiam, mintha nem is én lennék. 360 fokos fordulat. Most mindent más szemmel látok. Tegnap előtt akkorát dörgött, hogy ugy megilyedtem pedig én sosem féltem a vihartol egyböl rohantam a kisfiamat megnézni.
Másak már az értékrendek is.
5/5 anonim válasza:
Határozottan!!!Föleg akkor sírok, ha a tévéban látok valami gyerekekkel kapcsolatos híreket (betegség, bántalmazás stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!