Egy hét hónapos baba ehet már túrót, sajtot, krémtúrót?
Figyelt kérdés
Nincs két egyforma hozzátáplálási táblázat, én pedig összezavardotam. Mi az, amit ehet? (tápszeres, 4 hósan kezdtük a hozzátáplálást)2012. jún. 11. 15:14
1/3 anonim 

válasza:

Én 8 hó után adtam joghurtot, 9 hó körül sajtot, túrót. Krémtúrót 10 hó körül.
De mindenki másképp csinálja.
2/3 anonim 

válasza:

Egyértelműen nem. Legalább még 1 hónapig ne kapjon se joghurtot, se túrót. 8-9 hónaposan kaphat natúr joghurtot gyümölccsel, túrót gyümölccsel.
Krémtúrót 1 éves kora körül, de akkor sem minden nap, mondjuk heti 1-2 alkalommal max.sok benne a cukor.vnő és két kislány anyukája
3/3 anonim 

válasza:

Nyugodtan adhatsz neki túrót, kemény sajtot (nem mindenfélét lehet, de ezt nyilván tudod), de én ízesített bolti krémtúrót még nem adnék neki. Max, amit én ízesítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!