Mikor adtál először virslit, párizsit, krémtúrót a gyerekednek?
Én virslit, párizsit még nem adtam a 10 hós ikreimnek,de krémtúrót (banánosat) már igen.
A párizsit még hanyagolom,de pl. pont ma rakott krumlpit csinálunk, teszek bele jó minőségű virslit, lehet, hogy megkóstoltatom velük.
14-15hónaposan a fiamnak.
Lányom 10 hónapos, foga sincs, de egyébként sem adnék ilyen korán olyanokat, amiket felsoroltál. Szerintem ő is majd 14hó körül fog kapni. Remélem addig foga is lesz.
A lányom 10 hónapos. Evett már virslit, de csak kóstolta. De a párizsi nagy kedvence. Azt olyan 8 hónapos korában kapott először, amikor már fel tudott állni, és ment az apjához kunyerálni. Még foga sem volt, de azt simán megette. Nem kap sokat, mert max. fél-1 szeletet eszik meg, azt sem minden nap. De szereti, így azért kap. :)
Bolti krémtúrót még nem adtam, sok abban is az ízfokozó. De szerintem 1 éves kora körül kaphat néha azt is.
19 hós
Nem kapott még ilyen sz@rokat!
Párizsit még soha, nem adok érte pénz.
Virslit adtam már neki talán 1,5 évesen, kiköpte. Most 26 hónapos, továbbra se igazán eszi meg, talán 2-3 falatot.
Krémtúrót van, hogy kapott ajándékba és néhányszor vettem is neki, azt is kb. 1,5 év után. Előtte olyan készitményeket kapott, amiben nincs ennyi adalék. Pl. jobb fajta gyümölcsjoghurt...
Ja, jut eszembe, olyan habositott turokrémet, aminek az alján gyümölcs van, olyant szokott enni rendszeresen, talán 1,5 éves kora óta. Az Aldiban veszem, egész jó minőségű, nincs benne sok vacak ;)
Virslit 1 éves kora után, azóta is imádja!
Párizsit és társait is adtam volna/adnék neki, de nem eszi meg, még csak meg sem kóstolja.
A krémtúrót inkább én készítem. De a boltit is adtam neki kb. 10 hós korától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!