Mikor adtál először virslit, párizsit, krémtúrót a gyerekednek?
15 hónapos a lányom kb 8 hónapos kora óta a kedvence a virsli és a párizsi is!Krémtúrót olyan 7-8 hónapos kora óta kap.
Egyébként szerintem akik nem adnak a gyerekeknek ilyen sz@rokat,azok is kaptak gyerekkorukba és jéééé még mindig itt írogatnak!!!
"Egyébként szerintem akik nem adnak a gyerekeknek ilyen sz@rokat,azok is kaptak gyerekkorukba és jéééé még mindig itt írogatnak!!!"
Persze, itt irogatnak. De ha lehet, és van választási lehetőség, akkor miért ne "kíméljük" Őket ezektől a "kajáktól"??? Minek idejekorán ilyen "szemetet" enni? Nyilván fog majd még eleget az életben. De ez mindenkinek a saját választása.
14 hós a pici. Virslit és párizsit kb 1 hónapja kap. Krémtúrót még nem kapott, de nem azért, mert bajom van a krémtúrókkal, hanem csak úgy még nem jutott eszembe.
A 3 évesem is kb így kezdte ezeket, kicsit 1 év felett. Krémtúrót szerintem még nem evett. Utálja a túrót, mindig is utálta, így nem is erőltetem. De most hogy így mondod, majd a picinek veszek is, hátha ő szereti.
16 hónapos, még egyiket sem kapott. Rendes sült húst, natúr tejtermékeket, gyümölcsöt eszik - a vére meg rendben van, nemrég nézték :)
Én elég sok ilyesmit kaptam jóindulatból anyukámtól, nagymamámtól gyerekkoromban és kamaszkoromtól mindenféle komoly autoimmun problémáim jöttek elő - persze nem biztos, hogy ezért. De igyekszem az én gyerekemnél a lehető leginkább kerülni a gyári termékeket, ne ezen múljon.
Párizsit kb. 13-14 hónapos kora után kapott, mert egyszerűen csak kérte tőlünk ahogy ettük, krémtúrót egyszer evett mostanság 17 hós korában, de nem igazán ízlett neki - tényleg finomabb ha magad kevered ki a rendes túrót banánnal vagy más gyümölccsel. Virslit egyszer kóstolt szintén 17 hós korában, de azt sem nagyon komázta. De a virslit imádta.
Több hozzászóló negatívan minősítette ezeket az ételeket.
Ezzel kapcsolatban hozzátenném, hogy a rendes húsokban is vannak már olyan hormonok, antibiotikumok...stb. amikről nem is tudunk - tehát nem hiszem, hogy a főként szójatartalmú virsli és párizsi lenne a fő gond. A krémtúró meg nem hiszem hogy rosszabb lenne a túró rudinál vagy a tejszeletnél -amiről meg sok szülő azt hiszi milyen egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!