Milyen wow játékaitok van? Melyik a kedvence gyerekednek?
Figyelt kérdés
Fiamnak nézegetem, de nagy a kínálat. Melyik az amelyiket biztos szeretni fogja? Mert nem túl olcsók.2011. nov. 25. 14:33
1/8 anonim válasza:
Utcaseprő autó nem annyira drága (Brendonban vettük 3.990 Ft-ért szeptemberben), forognak az utcaseprő kerekek, ki lehet pörgetni, hogy milyen szemetet gyűjt épp az autó (falevelek, háztartási szemét, újságpapír). Nagyon szeretjük!
2/8 anonim válasza:
21 hós fiamnak most vettem meg a tűzoltót. Remélem szeretni fogja, majd karácsonyra kapja meg.
3/8 anonim válasza:
Molly n Misty istálló lóval és zsokéval. Nem kisfiúnak való, mert hát rózsaszín és lila. Kislányom egyik kedvenc játéka. :-)
4/8 anonim válasza:
Mentőautó, imádja. van hozzá 3 emberke, betegágy, tolókocsi, nyitható az ajta oldalt, hátul is. Ha megnyom az oldalán egy gombot, a tolószék magától kigurul..
5/8 anonim válasza:
Nekünk nagyon sok megvan a fiam nagyon szereti őket. Nagyon jó a mentőautó és az autómentő is, mondjuk ezek majdnem a legdrágábbak. A fiam a tűzoltóautót és a rendőrségi repülőgépet szereti a legjobban. Van hozzá 1 rendőr és 1 rendőrkutya. A gép farkán ki lehet pörgetni, hogy mit csináltok pl: kutyát etetni, a rendőr eszik. Mennyi idős a fiad? Ha kisebb tuti jó a tűzoltó /nénó/ ha 2év felett van akkor bármelyik.
6/8 A kérdező kommentje:
22 hónapos, azt hiszem a tűzoltót veszem, kár hogy élőben nem lehet kipróbálni őket. Kisvárosban lakunk és itt nincs nagyon ilyen játék, ha van is csak 1-2 db és dobozban van, nem lehet megnézni.
2011. nov. 28. 10:31
7/8 anonim válasza:
1. vagyok
Szerintem jól választasz, biztos, hogy tetszeni fog neki! :-)
Itt meg tudsz nézni több képet a tűzoltóautóról:
(Nem aggódj, hogy nem tudod élőben megnézni, nagyon jó minőségű játék, biztos, hogy nem fogsz csalódni benne!)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. nov. 28. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!