Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A doktornőnk tegnap berepeszte...

A doktornőnk tegnap berepesztette a kisfiam kukiját. Mi a teendőm?

Figyelt kérdés

Doki azt mondta, hogy innentől drasztikusan húzzam fel a bőrt. 3 helyen is fel van repedve szegénykének, és nagyon fáj neki, ha hozzányúlok.

Dilemmám: most is így friss sebekkel is húzzam, vagy várjak pár napot?

Ha várok pár napot, akkor meg félő, hogy hegesedik és újra ugyanolyan szűk lesz :(

Most hőemelkedése van, de az lehet a tegnapi Prevenártól.

15 hónapos

Azok válaszát/segítségét várom, akik voltak hasonló helyzetben.

2012. jún. 15. 21:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Hadd higgye, hogy ilyen kegyetlen, szar anya vagyok. Meghagytam neki ezt a boldogságot, hátha ettől jobb napja lesz.

Nálunk is ez történt, de nem voltam hajlandó magyarázkodni.

Vigyázz, mert lassan "csak" 59%-os leszel! :) Nem szeretném, ha miattam történne.

2012. jún. 18. 08:56
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Nagy ívben le...om a százalékokat, nem azért írok. Amúgy én teljes mértékben megbízom a dokinkban. Akinek meg az a kielégülés, hogy itt gyalázkodik, szóra sem érdemes. Biztos sokan szeretik a "való világban" is :)
2012. jún. 18. 14:34
 23/25 anonim ***** válasza:
64%

Te jó ég, gyalázkodás? Bocs, hogy segíteni próbáltam. Hogy a való életben sokan szeretnek? Szerintem igen. Lehet itt többen szeretnének ha gratulálnék a brutális akciótokhoz, de nem adom meg nektek ezt az örömöt :)

További kukirepesztős szép napot nektek :)

2012. jún. 18. 16:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Látod kérdező erre mondom azt, hogy ha az okos hülyéskedik az teljesen más, mint mikor a hülye okoskodik :) Remélem javul a kukac :)
2012. jún. 18. 20:41
 25/25 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is pont az jutott eszembe, hogy tapasztalatot kértem, erre jön a nagyokos - akinek semmi sütnivalója sincs a kérdésemhez. De nem érti... :)
2012. jún. 18. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!