A doktornőnk tegnap berepesztette a kisfiam kukiját. Mi a teendőm?
Doki azt mondta, hogy innentől drasztikusan húzzam fel a bőrt. 3 helyen is fel van repedve szegénykének, és nagyon fáj neki, ha hozzányúlok.
Dilemmám: most is így friss sebekkel is húzzam, vagy várjak pár napot?
Ha várok pár napot, akkor meg félő, hogy hegesedik és újra ugyanolyan szűk lesz :(
Most hőemelkedése van, de az lehet a tegnapi Prevenártól.
15 hónapos
Azok válaszát/segítségét várom, akik voltak hasonló helyzetben.
Kedves kérdező, tapasztalatot írtam, nem véleményt. A tapasztalatom pedig az, hogy nem szabad piszkálni, mert csak baj lehet belőle. Akkor úgy kellett volna feltenned a kérdést, hogy azok írjanak, akik szerint normális dolog szanaszét tépni egy 15 hónapos kisgyerek kukiját.
Nyugodtan pontozd le ezt a választ is, ha az enyhít a lelkiismeret furdalásodon.
"Azok válaszát/segítségét várom, akik voltak hasonló helyzetben."
Nos,szerencsére nem találkoztunk ilyen vadállat doktornővel,és nem téged minősítettelek,hanem a felháborodásomat fejeztem ki,amiért ilyen bánásmódban volt részetek.Segítségképpen pedig sebészt javasoltam,a további teendőkről is szakorvos véleményét kérném.Egyáltalán nem zavar a lepontozás,a kisfiúnak pedig mielőbbi gyógyulást kívánok.
Sziasztok!
Én senkit nem pontoztam le. 1 választ pontoztam fel :)
Köszönöm!
Kedves 11/14!!
Most olvastam el részletesebben a válaszod, reggel csak úgy "kutyafuttában" sikerült.
Tehát még egyszer: a kérdésem hangsúlya nem a doktornőn és az eljárásán volt, hanem azon, hogy mit csináljak ("Mi a teendőm?)
A lelkiismeretfurdalásos részt meg végképp nem értem. :)
ui: még mindig nem pontoztam le senkit
11-es vagyok.
"Tehát még egyszer: a kérdésem hangsúlya nem a doktornőn és az eljárásán volt, hanem azon, hogy mit csináljak ("Mi a teendőm?) "
Már leírtam, de akkor elmondom mégegyszer, hogy a teendőd az szerintem, hogy vidd el egy másik orvoshoz, lehetőleg egy kevésbé brutálishoz.
"A lelkiismeretfurdalásos részt meg végképp nem értem. :)"
Nekem lelkiismeretfurdalásom lenne, ha hagytam volna, hogy valaki ezt csinálja a kisfiammal. De nem vagyunk egyformák szerencsére :)
Támadj másokat kicsim! Van most itt elég sok szaftos kérdés, keresgélj!
Ui: Szerinted így zajlott?:
- Kedves Anyuka! Feltéphetem a kisfia kukiját?
- Persze, már épp kérni akartam!
Nem támadok senkit, és nem vagyok a kicsid. Hány éves vagy? Elég gyerekesen viselkedsz.
Akkor hogyan történt? Pisztolyt fogtak a fejedhez? Vagy a doktornő elrabolta a kisfiad és erőszakkal elvégzett rajta egy beavatkozást, amihez te nem járultál hozzá? Tényleg nem értelek.
Igazad van!
Szép álmokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!