Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen felvállalhatatlan...

Milyen felvállalhatatlan utóneveket ismersz, amikkel a buta szülők "büntetik" a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Pl. Dömper, Kavics, Radiátor, Felhő, stb.
2012. jún. 9. 16:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, úgy értem, hogy a becézése, hogy Sólya már gáz.
2012. jún. 10. 15:07
 32/41 anonim ***** válasza:
61%

És akinek a kislánya Donort hallott Hunor helyett: A te kislányodat hogy hívják? Te hogy szúrtál ki vele, ha számodra egy normális név ennyire gáz? Már bocs!!!

:)

2012. jún. 10. 20:41
 33/41 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem elég vicces, hogy a Hunor nevet valaki azért tartja furának, mert a kislánya félreértette... :D Ti sose értettek félre egy szót se??? :D Amúgy szerintem szép név! Jah és a Boglárka is. ;) Ezek teljesen normális magyar nevek!
2012. jún. 11. 10:33
 34/41 anonim ***** válasza:
48%
A Hunor szerintem is ronda név. Egy volt osztálytársamnak ez volt a neve Huncinak becézték, hát gyönyörű... Nem tudom konkrétan egy névre sem azt mondani hogy vállalhatatlan, de egy Színes, Balzsam, Bársonyka, Annunciáta, Apolka, Filomén, Baranka, Tűzvirág, Babett helyében nem lennék szívesen. Persze ízlések és pofonok, biztos van olyan, akinek az én gyerekeim neve nem tetszik, de az engem nem érdekel. Engem pl. a hideg ráz a Zsombor, Bendegúz, Zselyke, Csenge, Zorka, Dorka nevektől, mégis nagyon gyakoriak.
2012. jún. 11. 10:37
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Még jó hogy mindenkinke más tetszik, legalább nincs egy osztályban 20 Zselyke pl. :) Amikor terhes voltam, voltak elképzeléseink hogy milyen nevet szeretnénk, de azért kaptunk egy utónévkönyvet, amiben ugye az összes anyakönyvezhető név szerepel. Hát pár oldal után ugy döntöttünk hogy inkább a naptárt nézegetjük. Némely névnél szó szerint nevető görcsöt kaptunk, az Agrippina névnél került a könyv becsukásra :) És ha jól emlékszem volt ilyen nevű ember. (jelzik a név mellett hogy hányat anyakönyveztek így)
2012. jún. 11. 11:24
 36/41 anonim ***** válasza:
50%
Alpár. Hát nagyon gáz, egy csoptársamat hívják így.
2012. jún. 11. 14:29
 37/41 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a fősulin volt egy Arzén nevű csoptársam, na az gáz volt.
2012. jún. 11. 14:31
 38/41 anonim ***** válasza:
50%
Mi is az utónévkönyvön nevettünk hatalmasat párommal, engem az Orália, Candida(mint lánynév) sokkolt valamint ismerősi körben van egy kisfiú Adolf névvel...Ez nem is a csúnyasága miatt, de biztos nem adnám ezt a nevet a fiamnak.
2012. jún. 11. 16:58
 39/41 Kiki01 ***** válasza:
67%

Arzén??? Az tényleg gáz... Szó szerint...

a Hunorosnak meg, az én lányomat Boglárkának hívják, és Boginak becézzük, csak hogy legyen min szörnyülködnöd!!! Már valaki kérdezte hogy a Te kislányodat hogy hívják, ezek után én is kíváncsi lennék rá!

2012. jún. 15. 18:10
 40/41 anonim ***** válasza:
74%

Hunor-donor?

Honnan ismeri a lányod ezt a szót?

a Kavicsra reagálnék, úgyis lepontoznak, az én kisfiam Keve, aminek a jelentése Kövecske, és szoktuk viccesen Kavicsnak hívni.

Biztos buták vagyunk, alul-műveltek, és büntettük a gyerekünket, aki egyébként nagyon büszke a nevére, soha nem volt csúfolódás tárgya, és imádjuk, h ilyen neve van:)

2012. jún. 15. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!