Milyen felvállalhatatlan utóneveket ismersz, amikkel a buta szülők "büntetik" a gyerekeiket?
Ismerek Hunort, Hunikának becézik. Hát így már tényleg büntet.
Most kérdezget itt egy kerge anyuka az Álen névről. Azt se tudtam hirtelen, fiú-e vagy lány név, de kiderült, h fiú.
mi a baj a Hunor névvel??? Miért lenne már a Hunor büntetés egy gyereknek?
Amiket írtatok Orfeuszt meg Hoszéarmandót.. az oké- de a Hunor nevet ne említsük már a Dömper, Felhő, Kavics stb kategóriába. Oké, hogy valakinek esetleg nem tetszik ez a név, de azért ne legyetek már ilyenek!!!
Szép magyar név a Hunor, semmi baj nincs vele az égvilágon.
A kérdésre válszolva: Dömpert hallottam már, ha már említetted a Felhőt- szerintem a Napsugár is ugyanolyan gáz.
Én Skolasztika nevű nőt ismerek.
:)
Bodza,Hunor???vicceltek kedves hsz-k???
Vállalhatatlant írt a kérdező!!!
Radiátor,Dömper,Acél...ezt értem!
Számomra a Zselyke ilyen!
Az a legszebb,hogy ezt a nevet nagyon felkapták mostanában,és megkérdezhetem,hogy egy Zselyke,mitől felnőttesebb,komolyabb egy Bodzánál?
nekem az Angyalka ilyen :S
nem tehetek róla, de ha hallom, mindig egy halott kisgyerek jut eszembe :( hiszen akik elmentek hívjuk Angyalkának, nem értem hogy adhat valaki ilyen nevet az egészséges élő gyermekének! :/
Én ismertem a Hunor nevet, csak a lányom nem. És igen, szerintem borzalmas, mint egy donor.
Az Angyalkáról nekem is az jutott eszembe, mint előtte írtatok.
Nekem még a Felhőcske is ilyen. A Boglárka szörnyű, pláne, ha Boginak becézik. (Egy boglya jut eszembe róla.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!