Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen felvállalhatatlan...

Milyen felvállalhatatlan utóneveket ismersz, amikkel a buta szülők "büntetik" a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Pl. Dömper, Kavics, Radiátor, Felhő, stb.
2012. jún. 9. 16:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
94%

Ismerek Hunort, Hunikának becézik. Hát így már tényleg büntet.

Most kérdezget itt egy kerge anyuka az Álen névről. Azt se tudtam hirtelen, fiú-e vagy lány név, de kiderült, h fiú.

2012. jún. 9. 21:46
 22/41 anonim ***** válasza:
70%

mi a baj a Hunor névvel??? Miért lenne már a Hunor büntetés egy gyereknek?

Amiket írtatok Orfeuszt meg Hoszéarmandót.. az oké- de a Hunor nevet ne említsük már a Dömper, Felhő, Kavics stb kategóriába. Oké, hogy valakinek esetleg nem tetszik ez a név, de azért ne legyetek már ilyenek!!!

Szép magyar név a Hunor, semmi baj nincs vele az égvilágon.

A kérdésre válszolva: Dömpert hallottam már, ha már említetted a Felhőt- szerintem a Napsugár is ugyanolyan gáz.

Én Skolasztika nevű nőt ismerek.

:)

2012. jún. 9. 22:12
 23/41 anonim ***** válasza:
83%
Seherezádét, Rubinát, Teát, Amandát hallottam a környezetünkben, egyikkel sem tudtam megbarátkozni. De nem vagyunk egyformák, nyilván van aki ezekért a nevekért rajong.
2012. jún. 9. 22:34
 24/41 anonim ***** válasza:
93%

Bodza,Hunor???vicceltek kedves hsz-k???

Vállalhatatlant írt a kérdező!!!

Radiátor,Dömper,Acél...ezt értem!

Számomra a Zselyke ilyen!

Az a legszebb,hogy ezt a nevet nagyon felkapták mostanában,és megkérdezhetem,hogy egy Zselyke,mitől felnőttesebb,komolyabb egy Bodzánál?

2012. jún. 9. 22:57
 25/41 anonim ***** válasza:
66%

nekem az Angyalka ilyen :S

nem tehetek róla, de ha hallom, mindig egy halott kisgyerek jut eszembe :( hiszen akik elmentek hívjuk Angyalkának, nem értem hogy adhat valaki ilyen nevet az egészséges élő gyermekének! :/

2012. jún. 9. 23:06
 26/41 anonim ***** válasza:
6%

Én ismertem a Hunor nevet, csak a lányom nem. És igen, szerintem borzalmas, mint egy donor.

Az Angyalkáról nekem is az jutott eszembe, mint előtte írtatok.

Nekem még a Felhőcske is ilyen. A Boglárka szörnyű, pláne, ha Boginak becézik. (Egy boglya jut eszembe róla.)

2012. jún. 10. 11:08
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
18-asnak:Anasztáziát a mi ismerőseink Tázinak becézik,amúgy az illető 35éves már és ki van békülve a nevével.Nem tudom miért lenne ez rá nézve büntetés.
2012. jún. 10. 13:11
 28/41 anonim ***** válasza:
kedves 27-es. az a becézése amit az ismerősötöknek használtok, nem egy és ugyanaz egy Masztikával....
2012. jún. 10. 14:34
 29/41 anonim ***** válasza:
Az Anasztáziát felénk Ziának becézik, van egy 40 éves nő a sarkon, akit így hívnak. Nekem speciel semmi bajom ezzel a névvel, bár amiket felsoroltak becézésnek, az tényleg gáááz.
2012. jún. 10. 14:52
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Játszót(ren van egy Sólyom nevű kisfiú, Ez még így oké, Sólyának becézik...
2012. jún. 10. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!