Most komolyan léteznek ilyen szülők? Nem akarom elhinni.
Ma terhestornán beszélgettem egy nővel. Egész normálisnak tűnt, beszélgettünk, hogy még mennyi van hátra, kislány/kisfiú lesz-e, van-e már név, stb.
Erre mondja, hogy ők mekkora dilemmában vannak, mert nem tudnak a kisfiúnak nevet adni.
Azt mondja 3 lányuk van, őket így hívják: Vanília, Pisztácia és Eperke
Már itt néztem egy hatalmasat, hogy egyátalán lehet-e ilyen neveket anyakönyveztetni?
Erre elkezdni mesélni, hogy azért így hívják a lányokat, mert cukrászok a férjével.. És semmi ilyen nevet nem tudnak a kisfiúnak.
Most ez komoly? Nem akarom elhinni, hogy létezik ilyen.. De igazából nem úgy tűnt, mint aki kamuzik. De annak is mi értelme lenne?
Hallottatok már ilyet?
Te jó ég ,ez rettentően gázos!
Szegény gyerekek...
A fiú lehetne talán Bors, vagy Csombor, ezeknek is van legalább íze...
Még nem hallottam,de nagyon vicces :D
Tanácsolom nekik a Marcellt-és azt hívhatják Marcipánnak :D Vagy még gyorsan kérvényezzék,nehogy megszakadjon a kör :D
Esetleg az Isler-t :D
Ez nagyon jó :D :D :D
Én közgazdász vagyok, de nem tudnám a gyerekeimet Áfakulcsnak, Profitnak és Kereszt-árrugalmasságnak nevezni :D :D :D
Jézus :D Elég nevetséges...
Én 21 éves vagyok és mikor én jártam oviba, már akkor volt egy kislány akinek Eperke volt a neve. Már akkor röhejesnek találtam. (Elnézést, ha valakit megsértettem)
Ez a Marcipán nagyon tetszik :D
És ha benzinkutasok lennének, akkor EVOdiesel lenne? :D
Komolyan ilyen nevek mellett kezdem hülyén érezni magam, hogy nekem "csak" egy Dalmám van, és egy Dávidom lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!