Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most komolyan léteznek ilyen...

Most komolyan léteznek ilyen szülők? Nem akarom elhinni.

Figyelt kérdés

Ma terhestornán beszélgettem egy nővel. Egész normálisnak tűnt, beszélgettünk, hogy még mennyi van hátra, kislány/kisfiú lesz-e, van-e már név, stb.

Erre mondja, hogy ők mekkora dilemmában vannak, mert nem tudnak a kisfiúnak nevet adni.

Azt mondja 3 lányuk van, őket így hívják: Vanília, Pisztácia és Eperke

Már itt néztem egy hatalmasat, hogy egyátalán lehet-e ilyen neveket anyakönyveztetni?

Erre elkezdni mesélni, hogy azért így hívják a lányokat, mert cukrászok a férjével.. És semmi ilyen nevet nem tudnak a kisfiúnak.

Most ez komoly? Nem akarom elhinni, hogy létezik ilyen.. De igazából nem úgy tűnt, mint aki kamuzik. De annak is mi értelme lenne?

Hallottatok már ilyet?

2012. ápr. 26. 12:45
1 2 3
 11/30 Sókristály ***** válasza:
100%

Nálunk ez valóban furcsa (én sem adnék ilyen neveket), de pl. Amerikában jellemző a beszélő nevek adása, és ez sokszor a szüleik foglalkozásából, vagy hobbijából ered.

Azért túlzottan nem akadtam fel ezeken a neveken, ismerek én Schönléber Euridikét, és egy testvérpárt, mindkettőnek két keresztneve van, az egyik Aranyos Enéh, a másik Tavasz Tündér. Végülis meg lehet szokni.

Azt hiszem a 2-es írta a Csombort. erről viszont jó sztorim van. Szerettem volna, ha a Kislányom Hanga lesz. A férjem megvétózta, nehogy valami gaz nevét adjuk. Erre a fiunknál Ő javasolta a Csombort, ami ugye megintcsak valami "gaz" :-)

2012. ápr. 26. 13:07
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
A Hanga simán virágot jelent
2012. ápr. 26. 13:11
 13/30 anonim ***** válasza:
51%

Szegény gyerekek. Hogy szerethetik a munkájukat a kedves szülők.

Én kémikus vagyok a férjem mezőgazdasági egyetemre járt, jó kis neveket találhattunk volna, már ha csak a periódusos rendszerre és a búzatáblára gondolok ... :D

Én el vagyok halva a Kimberlytől, a Dzsenifertől (így, "dzs"vel), a Dzsovannitól, a Letíciától és még sorolhatnám. Annyi sok szép magyar név van ... a lányainkat Zsófiának és Sárának hívják, a családban van még Enikő, Norbert, Róbert, Klára, Flórián, Béla, Margit (na ezt a kettőt sem választottam volna), Ágnes, Barnabás, Tamás, Eszter, Anita, Anikó, Kristóf ...

Elnézést kérek, ha valakit megbántottam!

2012. ápr. 26. 13:14
 14/30 Sókristály ***** válasza:
100%

"A hanga örökzöld, fás szárú növény, de csak nagyon kevés faja cseperedik kisebb fává: a nagy többség cserje, illetve félcserje."

Bocs, nem akarok kötekedni, de ezt még a Wiki-n olvastam, most bemásolom neked.

2012. ápr. 26. 13:16
 15/30 anonim ***** válasza:
49%
jesszusom :) Eperkét már hallottam,meg Málnát is,de Vaniliát és Pisztáciát nem...még a kutyámnak se adnék ilyen nevet..jó kitolás szegénykékkel..de már nem lepődök meg ezeken a neveken,hallottam már olyan nevet is hogy Kazetta!!!!Ezt még mai napig nem tudom elhinni hogy van ilyen higagyú aki Kazettának nevezi el a gyermekét....
2012. ápr. 26. 13:31
 16/30 anonim ***** válasza:
50%

Mi boltosok vagyunk a férjemmel,sőt az egész család az... :D

Lehet a fiamat Tejföl-nek kéne elneveznem? Vagy Blokk-nak? :D Esetleg van még valami jó ötlet?

Mindenesetre érdekesen mutatna az Eleonóra mellett /kislányom/

29 hetes km

2012. ápr. 26. 13:34
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez hatalmas :D
2012. ápr. 26. 13:44
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó! Dolgoztam egy ideig polgármesteri hivatalban, és a romák jöttek egyfajta támogatást igényelni, és majd megszakadtam a nevetéstől amikor többnél is szappanoperából ismert neveket véltem felfedezni! csak pl. Armando, Eszmeralda,Diego....
2012. ápr. 26. 14:02
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer találkoztam egy Lakatos Marlonbrandóval... és ez nem vicc! ennél azért az Eperke meg a Vanília is jobb, bár hogy én nem adnám a sajátjaimnak ,az tuti!
2012. ápr. 26. 14:15
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Na Csajok!

Nagyon rég nevettem ilyen jót!!! Köszönöm!!! Áfakulcs!!! Hatalmas!!! :D:D:D

2012. ápr. 26. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!