Milyen felvállalhatatlan utóneveket ismersz, amikkel a buta szülők "büntetik" a gyerekeiket?
Figyelt kérdés
Pl. Dömper, Kavics, Radiátor, Felhő, stb.2012. jún. 9. 16:50
2/41 anonim válasza:
A Jenőn kívül egyik felsorolt név sem anyakönyvezhető Magyarországon. Kérvényezték ugyan őket, de nem kaptak engedélyt.
3/41 anonim válasza:
Nyék, Megyeri Kürtgyarmat
Tarján, Jenő, Kér és Keszi
A hét vezér neve, ezekből egyedül a Jenőt tudnám elképzelni mai névnek.
4/41 anonim válasza:
A Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete többek között az alábbi nevek engedélyezési kérelmét utasította vissza: Csikinkara, Csikó, Dömper, Kazetta, Kisherceg, Radiátor, Skolasztika, Televízió.
5/41 anonim válasza:
Babetta,
Taksony (ha nem lenne az az "s"...),
Rokkó,
Emerencia (nem tudom mért, de nagyon irritál ez a név),
Lüszi
6/41 anonim válasza:
Adelgunda, Aglája, Ajtonka, Aranyos, Bábolna, Baba, Cezarin...
És az utónévkönyvet ha végignézed, van köztük pár. Az biztos, hogy egyedik.
7/41 Kiki01 válasza:
Miért, a Kazetta nem is olyan rossz, pár év múlva már úgysem fogja tudni senki hogy mi volt az:)
8/41 anonim válasza:
Nintendo
ezen én kész voltam... Meg a Vinettu-n.
Irritál még a Dzsennifer is, mondjuk nem tudom megfogalmazni, hogy miért.
10/41 anonim válasza:
Pl. Anakin, de én nem vagyok híve a becézett neveknek sem, pl. Panka, de ez igazából nem büntetés.
A Skolasztika egyébként anyakönyveztethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!