Adilari kérdése:
Kétségbe vagyok esve és félek?
Figyelt kérdés
Tudni kell hogy kislányomnál előfordul hogy úgy sír hogy az elején nem vesz levegőt!13 hónapos!Ma este a dolog nagyon durva volt és még mindíg remegek és kétségbe vagyok esve!Fölmászott az ágyra és leesett és ahogy sírni akart megint nem vett levegőt!Férjem fölkapta kicsit megrázta semmi....már mentem felé(konyhában voltam)és csak azt láttam nyeklik hátra és olyan volt mintha elájulna!Gyors kikaptam a kezéből és nagyon meg voltam ilyedve.kb 20-25 másodpercig nem vett levegőt!Szörnyű volt!Hasra fordítottam a kezemben mikor vett egy nagy levegőt!Ezt nem kívánom senkinek!Volt valaki ilyen helyzetben?Nem lett semmi gond?Az után nagyon elálmosodott de nem mertem hagyni hogy elaludjon és kicsit próbáltam megmosolyogtatni,sikerült is de adtam neki egy üveg teát és el is aludt!Most 5 percenként megyek hozzá be a szobába és figyelem és éjjel is fogom!Nyugtassatok meg ugye nem lesz gond...nagyon félek!!!Vagy ébresszem föl és vigyem dokihoz??Most amúgy békésen alszik!2012. jún. 8. 21:16
31/31 anonim válasza:
A vízzel spriccelést nem ajánlom, mert a szíve is megállhat a hidegvíztöl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!