7hetesek vagyunk. Egyedül maradtam a picivel, az apuka hallani sem akar rola. örülök a babynek, és várom, de rettenetesen félek. Vajon menni fog egyedül is? van valakinek tanácsa? Egy kétségbe esett kismami.
Menni fog, ne aggódj!Én most vagyok 36 hetes,bár az édesapja a nevére vette,és akarja is a babát nem élünk együtt.
Mindent egyedül csináltam végig a terhesség alatt,és egész könnyen ment.A nagyszülőkre számíthatok,és úgy fogom fel, hogy megmaradt a szabadságom,és megtalálhat még az igazi a kisfiammal is.
Lesznek nehéz perceid, nekem is voltak,most pl.félek, hogy mi lesz, ha megindul a szülés az ne éjszaka legyen,de rábízom magam a gondviselésre.Nekem, most csak azszámít, hogy egészségesen szülessen meg a kisfiam, a többi nem számít.Mert együtt megváltjuk majd az egész világot!
Ne keseredj el, biztos, hogy számíthatsz majd a barátaidra,szüleidre, és nem fogod megbánni soha.
Szia! Nem vagyok a helyzetedben. Boldog házasságban élek a pici édesapjával. (Nem azért írom, hogy jobban elszomorítsalak!)
Nagyon tisztellek azért, mert belevágsz egyedül!!! A babavárás ketten sem könnyű, hát még egyedül. Csak biztatni szeretnélek, hogy ne add fel! Legyél erős, és amikor megérkezik a csöppség, meglátod, mennyi erőt fog neked adni!
Menni fog e egyedül? Ez egy jó kérdés! De megtetted az első lépést. Megtartottad a picit.
Én kívánok neked a továbbiakban nagyon sok erőt és örömet!
És boldog babavárást!
18 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!