Kétségbe vagyok esve, mert félek nem veszik le a vért holnap amiért szerintem hiányosan van kitöltve?
Hát az egyik oldalán az van hogy beutaló és be vannak x-ve hogy miket kell nézni, a másik oldalon az adataim vannak.
Aztán még van 3 a háziorvos által kitöltött papír plusz egy beutaló a háziorvostól.
Na megnéztem és nekem sincs rajta sehol naplószám.Azt hittem beutaló kód legalább van,(eü.-ben dolgoztam)talán az segít,de ott nekem egy pecsét lett rányomva és a taj számomat írták be...:-D
Ezt eddig meg sem néztem.:-) Az eddigi összes vérvételes beutalómat megnéztem.Nyugi nincs egyiken sem rendesen kitöltve.(Megjegyzem nem a volt munkahelyemre járok,szóval a kivételezés ha erre gondolnál kizárt!)Még alá sem lett írva az orvos által.Csak az én adataim vannak rajta+egy orvosi körbélyegző+a rendelőintézet bélyegzője.Ennyi.Minden alkalommal levették a vért.Holnap megyek én is.Majd gondolok rád,de hidd el nem lesz gond!Tuti megcsinálják.
Üdv. 25hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!