Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kétségbe vagyok esve és félek?

Adilari kérdése:

Kétségbe vagyok esve és félek?

Figyelt kérdés
Tudni kell hogy kislányomnál előfordul hogy úgy sír hogy az elején nem vesz levegőt!13 hónapos!Ma este a dolog nagyon durva volt és még mindíg remegek és kétségbe vagyok esve!Fölmászott az ágyra és leesett és ahogy sírni akart megint nem vett levegőt!Férjem fölkapta kicsit megrázta semmi....már mentem felé(konyhában voltam)és csak azt láttam nyeklik hátra és olyan volt mintha elájulna!Gyors kikaptam a kezéből és nagyon meg voltam ilyedve.kb 20-25 másodpercig nem vett levegőt!Szörnyű volt!Hasra fordítottam a kezemben mikor vett egy nagy levegőt!Ezt nem kívánom senkinek!Volt valaki ilyen helyzetben?Nem lett semmi gond?Az után nagyon elálmosodott de nem mertem hagyni hogy elaludjon és kicsit próbáltam megmosolyogtatni,sikerült is de adtam neki egy üveg teát és el is aludt!Most 5 percenként megyek hozzá be a szobába és figyelem és éjjel is fogom!Nyugtassatok meg ugye nem lesz gond...nagyon félek!!!Vagy ébresszem föl és vigyem dokihoz??Most amúgy békésen alszik!

2012. jún. 8. 21:16
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek de nagyon félek!!!Holnap mindenképpen megkérdezem,de ha reggel is bágyadt lesz beviszem a korházba hogy nézzék meg!
2012. jún. 8. 21:30
 12/31 A kérdező kommentje:
Nekem is egy örökkévalóság volt és nem tudtam hirtelen mit tegyek!Köszi mindenkinek!!!Nagyon aranyosak vagytok!
2012. jún. 8. 21:33
 13/31 anonim ***** válasza:
A barátnőm csinálta ezt állandóan gyerekkorában.Ha nagyon sírt vmiért vagy esett egy nem túl nagyot elájult egy pár pillanatra.Anyukája halálra volt rémülve.Azt mondták neki akkor az orvosok hogy hiszti és ki fogja nőni.és kinőtte.
2012. jún. 8. 21:34
 14/31 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, mikor elesett a fiam, én is tettem fel ilyen kérdést, megtaláltam, ha érdekel olvasd el nekem mit írtak, és ott benne van mit mondott és csinált nekünk a doki.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2012. jún. 8. 21:35
 15/31 anonim ***** válasza:

Fiammal is történt ilyen. 17 hós volt. Elesett, úgy sírt, hogy elájult. Majd fél perc múlva magához tért. Nagyon sápadt volt.

Heim Pál. Megállapították, hogy affektív apnoe.

Most is úgy sír sokszor, hogy elkékül, sőt a szeme is kimered, félelmetes nagyon-nagyon.

3,5 éves most

Ráadásul a kishuga is örökölte a hajlamot. ő is kékül a legkisebb sírásnál. Bár ő még nem ájult el szerencsére. Ő 15 hós.

2012. jún. 8. 21:39
 16/31 anonim ***** válasza:

15. vagyok.

Pontosabban sírásnál annyira nem vesznek levegőt, hogy kékülnek.

2012. jún. 8. 21:40
 17/31 A kérdező kommentje:
Végigolvastam azt hiszem ezek után holnap korház!!!Köszi!
2012. jún. 8. 21:42
 18/31 anonim ***** válasza:
Hú ez nem semmi, remélem nállunk nem fog ez kialakulni! Az a helyzet hogy ahogy sír, annyira sokáig huzza el a sírást egy levegővel,hogy már nagyon vörös a kis feje, és már szinte ugy vesz levegőt mint akit folytogatnak...nekem sem jó érzés és nagyon meg vagyok ilyedve ilyenkor általában abba hagyom amit épp csinálunk és egyből próbálom másik testhelyzetbe rakni, vagy vigasztalni. Idáig még nagy nehezen de bejött. Viszont észre vettem már hogy ez az arcon fújós módszer tényleg hatásos, egyből rád fog figyelni!
2012. jún. 8. 21:46
 19/31 anonim ***** válasza:
Nekem ezt csinálta a fiam.ájulásig.egy rémálom.nagyon sajnállak,mert aki ezt nem élte át el sem tudja képzelni.nekem baja nem lett,orvos azt mondta kinövi.most 3és fél éves jó ideje nem fordult elő.nekünk csak az vált be hogy rögtön hidegvizes locsolás.azt mondják ez sokkal ijesztőbb mint amennyire ártalmas.kitartás el fog múlni.
2012. jún. 8. 22:04
 20/31 Disi ***** válasza:

Én kaptam az arcomba vizet kicsi koromban, de én attól még inkább nem vettem levegőt, úgyhogy ezzel óvatosan! Anyukám soha többet nem merte megcsinálni.

Remélem holnap megnyugtat a doki és nincs semmi baja a kismanónak.

2012. jún. 8. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!