Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta megszültem (17 hónappal...

Mióta megszültem (17 hónappal ezelőtt) nem kívánom a szexet! Számomra egy teher! 2 hetente egyszer van kb. Mit csináljak, hogy az agyam átálljon arra, hogy szexeljek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 21:16
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Basszus és én még azt hittem hogy csak nálunk van ez.
2012. jún. 7. 20:00
 42/47 A kérdező kommentje:
Remélem, utolsó, hogy sikerül megbeszélni a dolgokat, és együtt maradtok!!! Mit mondott, amikor megmutattad neki ez az oldalt??
2012. jún. 7. 20:06
 43/47 anonim ***** válasza:
Semmit. Azt sem tudom hogy elolvasta e rendesen. Az a komoly hogy tervezett gyerekek, nem értem. Jó lenne tudni mikor állnak helyre a dolgok.
2012. jún. 7. 20:39
 44/47 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a hetedik évünk együtt és kedves Kérdező, jól fogalmaztál. az elintéznivalókon kattog az agyam. ha kikapcsolok meg alszok is :-((( és ez csak durvább lesz tényleg, ha pár hónap múlva visszamegyek dolgozni...
2012. jún. 8. 22:31
 45/47 anonim ***** válasza:

Látom nem mai a kérdés,csak én is épp ezt akartam kérdezni és gondoltam rákeresek.Meglepődtem mennyien éreznek még így.Nekem két gyerkőcöm van, már az első után is megszenvedtem ezt,de most sokkal rosszabb.....

Soha nincs kedvem hozzá,szeretem a férjem és ettől még jobban utálom magam.Ha meg végre összejön alig várom a végét.Fél éve szültem és még mindig fájdalmas is:-(

Nálatok javul már a helyzet???

2012. aug. 4. 09:52
 46/47 A kérdező kommentje:
Hát nálunk nem javult, sőt! Már most van, hogy 2,5 hét is eltelik...és ha nagy nehezen ráveszem magam, szintén alig várom a végét. Egy-két pózban még mindig fájdalmat okoz, és már lassan 19 hónapja szültem! :( A párom egyre türelmetlenebb, és nem szeret velem összebújni sem, mert akkor egyből beindul. Úgyhogy elég gáz a helyzet, főleg úgy, hogy azt mondja a kedvesem, hogy van valakim! :((((
2012. aug. 10. 11:58
 47/47 anonim ***** válasza:
Inkább ritkán mint egyáltalán nem...:)
2012. nov. 12. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!