Mióta megszültem (17 hónappal ezelőtt) nem kívánom a
szexet! Számomra egy teher! 2 hetente egyszer van kb. Mit
csináljak, hogy az agyam átálljon arra, hogy szexeljek?
előbbi vagyok.... kellene valami bogyó amit reggel beveszel estére kifejti a hatását... Szóljatok ha hallottok ilyenről :D :D
2012. jún. 3. 22:27
Én is szeretnék ilyen bogyót :)))))
2012. jún. 4. 08:33
Csatlakozom. 9 hónapja szültem. Az elmúlt hetekben egy héten többször is rávettem magam, de nem azért mert annyira kívántam. Nekem hozzákezdeni nincs kedvem, ha már benne vagyunk, akkor már oké. Bár a napokban úgy összevesztünk, hogy lehet ennyi volt.
2012. jún. 4. 10:08
14/47 A kérdező kommentje:
Nekem is kell olyan bogyó, hátha hatásos! :)
Alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét, mert úgy ki voltunk éhezve egymásra, aztán mintha elég is lett volna. Én sem kezdeményezem. Remélem, azért a párom kitartó lesz mellettem!
Hűha! Nem gyenge... Végre ebben a dologban sem vagyok egyedül! Én is imádom a férjem, de a szex. Mikor este 10 körül elalszik a gyerek és esetleg arra kerülne a sor hogy... hát nem tudom, de százszor inkább elalszok! A fáradságtól, kimerültségtől. Se lelkileg, se fizikailag, se agyilag nem vagyok a toppon már olyankor. Örülök, ha ágyba kerülök! ;-)
Heti 2 alkalom? Jól tartjátok magatokat, nekünk a heti 1 az átlag. Most 8 hós a babánk.
Remélem fog változni, mert szegény férjemet sajnálom csak...
Nekem a félévente 1 is elég lenne, néha úgy érzem... :-/
2012. jún. 4. 13:24
Hihetetlen, hogy mennyi nőnek van ilyen jellegű problémája...
2012. jún. 4. 14:19
Nem fogjátok elhinni, de én már nyomoztam is bogyóügyben, de nincs ilyen :-((( még csak vágyfokozó gyógynövény sincs :-(( ha már benne vagyunk, akkor már okés, de nekikezdeni? pfffffffff
2012. jún. 4. 14:25
Tegnap 21:27-es vagyok. Lányok akik válaszoltatok, ki, hogyan szült? Hagyományos úton vagy császárral? Olyan kiváncsi vagyok erre, hogy vajon a hüvelyi szülés miatt nem kívánom? Mert akiket ismerek és császárral szültek már mindenki vígan szexel.
Szóval én hüvelyi úton szültem.
2012. jún. 4. 14:34
Hüvelyi. Erre én is kíváncsi vagyok. A szülés annyira gáz volt, hogy hetekig nem tudtam beszélni róla úgy, hogy ne csuklodjon el a hangom.
2012. jún. 4. 14:48
Ááááá csajok nincs köze hozzá :( Én császárral szültem és le is fogytam szóval testi okának nem kellene lenni hogy ne kívánjam...... De pedig önbizalmam is van meg csinosan is öltözködök meg látom ahogy a párom is méreget de rám csak nem tör az a fene nagy vágy.... Főleg akkor keseredek el mikor barátnőm aki 5 hónapja szült mondja hogy hát a párja nyavalyog hogy csak két naponta van unga bunga :O Én meg miiiiii?? Nekünk heti 1 :( Erre ő azt mondta: Figyi asszonypajtás, nem mindig kell ott lenni agyilag :D De akkor meg minek??? Én csak úgy szeretek ha ott vagyok testben lélekben...! Ja és ha már ilyen témát boncolgatunk, én nekem azóta hihetetlen örömet tud szerezni párom mióta szültem! Annak idején meg semmi, mindig csak a közelébe jártam de nem sikerűlt... most meg elég 4 perc :D Már csak ezért is kívánnom kellene de a fáradtság mindig nyer :(
2012. jún. 4. 16:12
Kapcsolódó kérdések: