Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta megszültem (17 hónappal...

Mióta megszültem (17 hónappal ezelőtt) nem kívánom a szexet! Számomra egy teher! 2 hetente egyszer van kb. Mit csináljak, hogy az agyam átálljon arra, hogy szexeljek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 21:16
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Hajaj...gondolhatod! A mi kapcsolatunk is. Borzalom:(

Fiút szültem én is!

2012. jún. 6. 13:54
 32/47 anonim ***** válasza:

Én lányt :/ És így sem megy ez a része :/ Mondjuk párom nekem nagyon türelmes meg nem ezek miatt vannak a viták de mikor megbeszéljük mindig oda lyukadunk ki hogy ha több lenne a sex akkor nem lennének ezek a pici viták sem.... Mondjuk igen :( Mikor van sex a másnap annyira tökéletes :/ Igen ez egy olyan téma amiről nem nagyon beszél az ember.... Örülök kérdező hogy feltetted ezt a kérdést... Jó boncolgatni egy kicsit

Üdv.: A bogyós anyuka :D

2012. jún. 6. 14:14
 33/47 A kérdező kommentje:

Én is fiút szültem.

Nekem is türelmes a párom...de meddig??

Ez egy nagy probléma, mert ha akár gyes ideje alatt v. betöltött 3 éves kora után az anyuka dolgozik még jobban ki lesz purcanva... Nem tudom, hogy mi segíthet. Már próbáltuk filmnézés közben, hátha segít, dehát nem sokat. Néha úgy érzem, mintha ott feküdnék, a párom tuc-tuccol én meg azon gondolkodom, hogy holnap mit kell elintézni. Ha meg kikapcsol az agyam úgy érzem, már alszom is....

Lehet, hogy viccesnek hangzik amit írtam, de tényleg így van! Merek róla beszélni, mert ez tényleg nagy probléma! Nem szeretném, ha a kapcsolatunk erre rámenne. Igaz, hogy 6 éve vagyunk együtt, de legalább még 40-et együtt szeretnék tölteni...mert nagyon szeretem.

2012. jún. 6. 21:20
 34/47 anonim ***** válasza:
KÍváncsi lennék csajok ha ezeket apáék elolvasnák mit szólnának? Mert igazából mindönk válaszából kitűnik hogy nagyon szeretjük őket és baromi sokat gondolkodunk ezen a témán ők hiába is hiszik hogy el lettek hanyagolva :(
2012. jún. 6. 23:23
 35/47 anonim ***** válasza:

Én megmutattam a páromnak. Én vagyok akinek másfél éves fia van és 27 hetes terhes. Nem tudom mennyit használt de a kapcsolatunk totál tönkrement, szerintem vége. Tudjátok én már ott tartok hogy félek átölelni vagy hozzábújni mert akkor ő azt hiszi hogy szexet akarok. Ezért inkább nem teszem mert ha meg visszautasítom akkor utána egész nap megy a veszekedés minden szaron. (Bocsánat...)

Nálam nem az a baj hogy fáradt vagyok hanem egyszerűen nem kívánom, nem esik jól és ahogy más is írta teljesen máshol van az agyam, úgy érzem magam mint egy guminő aki csak fekszik mint egy darab bot.... És nem tudom mit tegyek ezellen...

2012. jún. 7. 00:29
 36/47 anonim ***** válasza:
Ja és egy 10 éves kapcsolatról van szó....
2012. jún. 7. 00:30
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, nálunk is ugyanígy van. Én is félek már a közelében is lenni, mert nem akarom, hogy véletlenül azt higgye, hogy akarok valamit, mert akkor nálunk is a harag van. Olyankor mindenbe beleköt utána. :( Esténként a legcsúnyább pizsamámat választom, hogy még véletlenül se kívánjon meg. De mindegy, mert a legszakadtabb ruhában is kellek. Amikor van szex, akkor nálunk is teljesen más a másnap.

Pedig szeretjük egymást, férjem minta apa, minta férj. A családjának él, de ez a szex téma nagyon megsínyli a kapcsolatunk, rányomja a bélyegét. :(

Este nagyon fáradt vagyok már és nincs erőm hozzá. Próbáltuk hajnalban, de nem kívánom akkor sem. Tehát nem a fáradság a legnagyobb baj.

2012. jún. 7. 06:44
 38/47 anonim ***** válasza:

Nagyon félek hogy egyedül maradok két gyerekkel, ráadásul külföldön élünk, semmi segítségem nincs. A második baba is tervezett volt, ő akart tesót ilyen hamar.

Persze azért amiért nem merek hozzá közeledni nehogy szex legyen belőle ő úgy érzi hogy én nem szeretem, rideg vagyok. Pedig nekem is szükségem lenne arra hogy valaki átöleljen, odabújhassak, nekem is nagyon hiányzik.

2012. jún. 7. 07:35
 39/47 A kérdező kommentje:

Sokszor már azt kapom, hogy biztos, hogy van valaki más. De én hiába mondom neki, hogy ha idehoznák a világ legjobb pasiját se érdekelne, mert nem a pasimmal van a gond...

Meg hogy Ő már nem is jó, biztos, vele nem vagyok megelégedve stb.

2012. jún. 7. 19:52
 40/47 anonim ***** válasza:
Pontosan... Meg hogy én tuti nem vagyok boldog stb stb...
2012. jún. 7. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!