Mióta megszültem (17 hónappal ezelőtt) nem kívánom a szexet! Számomra egy teher! 2 hetente egyszer van kb. Mit csináljak, hogy az agyam átálljon arra, hogy szexeljek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 21:16
21/47 anonim válasza:
én hüvelyi. barátnőm császáros volt és neki sincs kedve a szexhez...
22/47 A kérdező kommentje:
Nekem is hüvelyi volt.
2012. jún. 5. 12:39
23/47 anonim válasza:
Én is hüvelyi..egy rémálom volt..senkinek nem kivánnám,mondtam is utána a páromnak viccből hogy soha többet nem szexelünk mert az a legjobb fogamzásgátlás:)és akkor tuti nem megyek ezen keresztül ismét..és a 6 hét letelte után tök jó volt az első 3 alkalommal én kezdeményeztem de utána..ez a sok nem alvás meg minden..én sokkal szivesebben alszom:)amugy nekem is sokkal jobb szülés óta!! és ennek ellenére sem erőltetem a témát..de jó lenne pedig talán nem vennének a nők annyi magneb6-ot ha lenne egy kis vágyfokozó bogyó..egy jól sikerült este a párommal sokkal jobbat tesz az idegrendszeremnek:)
24/47 anonim válasza:
Érdekes.
Én is hüvelyi, és borzalmas szüléssel a hátam mögött, nincs is orgazmusom, szerintem a szexualitásom összeségében romlott, rossz lett a minősége, nem kívánom, ha mégis "beadom a derekam" akkor sem jó. Nem jó az előjáték, nem hoz izgalomba semmi...csak a vége, és ez elág gáz:/
25/47 anonim válasza:
Csatlakozom. Másfél éves kisfiam van és 27 hetes terhes vagyok. A párom meg most hagyott el mert ő nem 70 éves... Ha megfeszülök sem tudom élvezni sem és kívánni sem, nem tehetek róla. Mit csináljak? Játsszam meg magam? Minden alkalommal csak az jár a fejemben hogy mikor lesz már vége, mint akit erőszakolnak.... Hiába szeretem, nem tudok mit tenni. De ezek szerint mindegy is
26/47 anonim válasza:
06-03 22:24
Tuti nincs összefüggés, császáros voltam. Megdöbbentő, hogy milyen sokan írtatok...
Aki a fáradtság miatt nem kívánja, azt értem, de én sosem voltam zombi, nyugis volt a babám. Nem tudom mi lehet az oka, de biztos van valami magyarázat, ha ilyen sok nőt érint.
27/47 anonim válasza:
Hát mondom én csajok hogy kell az a bogyó..... bezzeg a hülye viagrát feltalálta valami okos....! Na én most megyek és megcsinálom :) legalább pénzem is lesz meg sex étvágyam is :) Na viccet félre értve ez tényleg furi :/ Ezzel hogy miért nem foglalkozik senki????? Hm....!
28/47 anonim válasza:
Nem foglalkoznak vele,mert ezt senki nem veri nagy dobra.
29/47 anonim válasza:
Pedig kéne mert emiatt megy tönkre egy csomó kapcsolat. Nem hiszem el hogy a férfiaknak ennyire fontos a szex hogy képesek mindent otthagyni érte.
30/47 anonim válasza:
Esetleg a világra jött gyerek neméhez lehet köze szerintetek? hormonhatás vagy mittomén? én fiút szültem. tényleg gáz, nem is gondoltam volna, hogy ennyi nőt érint és a kutya nem foglalkozik vele érdemben :-( pedig a mi kapcsolatunk is megsínyli és úgy látom, sajnos másé is :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!