Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz ezzel a babával?

Mi lesz ezzel a babával?

Figyelt kérdés

Egy jó ismerősömnek született egy hete egy babája.3.5 kiló,minden rendben volt,nagyon várták.Megszületett,nem volt semmi,felsírt.Átvitték anyukát és gyermekét az őrzőbe,apuka is ott volt velük.Egyszer ment be a nővér és elkezdett velük kiabálni,hogy nem látják hogy a baba nem lélegzik? Gyorsan újraélesztették,gépre tették.később levették a gépről,mert lélegzett egyedül,de agyi tevékenysége nincs,és 2 napja se széklete,se vizelete.Mi lesz vele? (a család teljesen ki van borulva)

(én minden nap hálát adtam eddig is a gyermekeimért,mert már 3 éve tudom,mekkora szerencse egy egészséges gyermek és annyira zavar,mikor valaki elszomorodik,hogy nem "megfelelő" a neme születendő gyermekének)

2012. jún. 3. 21:02
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

Ha agyhalott, akkor már halott :-((((

A gépek tartják életben ...

Viszont agyhalottat soha nem tudnak levenni a gépről!

Ezt vagy rosszul tudod, vagy valami nem stimmel a történettel.

2012. jún. 3. 21:33
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tényleg fura, hogy nem vették észre, hogy nem lélegzik, méghozzá hosszú-hosszú percekig-szürkülésig.

Hogy lehet, hogy akkor szült és beszélgetnek és nem figyelnek a babára.

Én próbáltam szoptatni, a keze a kezünkben volt vagy fogta a kezünket, folyton hangokat hallatott. Le sem tudtuk róla venni a szemünket.

Szóval nekem ez érdekes. Ettől függetlenül hatalmas tragédia.

2012. jún. 3. 21:36
 23/53 A kérdező kommentje:
Úgy tudom,nincs gépeken,de lehet hogy rosszul vagyok informálva.A szürkülés állítólag hamar bekövetkezik (szerencsére nem tudom). Beszélgettek az apukával, (én ebben nem látok semmi különöset,én is beszélgettem a párommal utána,a babám meg aludt közben),egyszerűen csak nem nézték épp a babát.Apuka pszichiáterhez jár,anyuka egyelőre nem fogta fel.
2012. jún. 3. 21:43
 24/53 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sajnálom én is ami történt. Ez bölcsőhalál. :( Mivel észrevették, mielőtt meghalt volna, ezért van most agyhalott állapotban. Különben meghalt volna. Sajnos az lenne a legjobb, ha elmenne, és nem szenvedne tovább.
2012. jún. 3. 22:06
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

Én is bölcsőhalálra gondolok. Leállt a légzés, oxigénhiány lépett fel, aztán újraélesztették, de már késő volt. De ha nincs gépeken, akkor nem lehet olyan nagy baj, nekem ez itt zavaros.

De azt nem értem, miért nem figyelték a babát, nekem amikor kihozták, figyeltem a szuszogását, le sem tudtam venni róla a szemem.

(kicsit érzékenyen érint, mert az én lányom légzése is leállt többször is, már itthon pár hetes korában. Szerencsére semmi baja nem lett)

2012. jún. 3. 22:11
 26/53 anonim ***** válasza:
Rettenetesen sajnálom őket!
2012. jún. 3. 22:22
 27/53 anonim ***** válasza:

Én miközben ezt írom sírok.....

Nem tudnám elképzelni a lányom nélkül az életem! Nagyon sok erőért imádkozom nekik most az istenhez! Ezt feldolgozni nem tudom hogy lehet! Szegény család!

2012. jún. 3. 22:36
 28/53 anonim ***** válasza:
hát ez szörnyű.a legcsodálatosabb dolog az életben amikor egy egészséges babának adunk életet.nekem a kisfiam 11 hónapos és ő a mindenem.én is a bölcsőhalálra gondolok.ha teljesen egészségesen született akkor 2 óra múlva mi más baja lehetett?! nagyon sajnálom őket.de talán jobb ha elmegy a baba mint hogy egy egész életet éljen le úgy hogy nem tudja magát ellátni stb.nem tudni mennyi ideig volt oxigén hiányos és nem tudni mekkora kárt okozott.
2012. jún. 3. 23:22
 29/53 A kérdező kommentje:

"De ha nincs gépeken, akkor nem lehet olyan nagy baj, nekem ez itt zavaros. "

"semmi" baja nincs azon kívül,hogy nincs agyi tevékenysége.Nem tudnak vele mit tenni.Szondán keresztül táplálják,de mint említettem,már nincs se széklete,sem vizelete.tudom,hogy innen már nincs visszaút,de én imádkozom értük.

2012. jún. 4. 06:50
 30/53 anonim ***** válasza:

Valószínű az orvosok a szülőkre várnak, h el tudjanak a picitől búcsúzni....:((

Szegény baba , semmit nem tud már ezekről....de a szüleinek bitang nehéz lehet most.....:((

Bár írták sokan, h ők sem értik, h nem vették észre h már nem lélegzik...belegondoltam, tulajdonképpen olyan kis pihegéssel szundiznak ezek a babák, h még a 2-3 hónaposom fölé is oda kellett hajolnom, h minden oké-e?

Szóval elég akár fél perc nem odafigyelés is.....:(

2012. jún. 4. 08:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!