Nem vágyom a babával babaúszásra, meg zümmögőre, és ringatóra, ti hogy vagytok ezzel?
Szóval társaság hiányunk nincs. Kicsim imádja az embereket, meg mikor sétálunk, a barátainkkal is nagyon barátságos, pld. étterembe és kávézóba is ültünk már be vele, és nagyon jól elvan, nem zavarják az idegenek sem.
Én most konkrétan erről a baba-mama szervezett programokról beszélnék inkább.. ide nem vágyom, és emiatt néha olyan "csököttnek" érzem magam. Itt az utcánkban mindenki jár valahova ezek közül, csak mi nem.
Én csak babúszásra fogom vinni a lányomat, mert a fiamaml is jártam és arra nagyon jó volt, hogy nem fél a vízben/víztől.
Meg a lánykámmal jártunk babmasszászra, 4 alkalom volt, megmuattaák, hogyan kell. A védőnő szólt, hogy lesz, ingyenesen. Gondoltam kipróbálom.
Ma is nyügi volt délelőtt, megmasszíroztam és a hasmasszáz kimondottan jót tett neki, tele volt gázokkal.
A többi iylen dolog nem érdekel, én sem vagyok az a beszélgetős kismama típus.
Itthon vagyunk, van kert, medence.
Mi járunk babaúszásra, és babamasszázs-tanfolyamra is.
Nagyon élvezi azt, hogy babák között lehet.
Nézi őket, "dumál" nekik, nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy igénye van a közösségre.
Előtte mi is csak kettecskén voltunk, nincs kisbabás ismerős a környéken, de neki nagyon is szüksége van arra, hogy babák között legyen.
Én magam is meglepődtem, de így van.
Nem bántam meg, hogy úgy döntöttem, eljárunk babaúszásra, masszázsra.
Kis csoportokban vagyunk, nincs se tömeg, se nagy hangzavar, se ziziség. Élvezzük. Ő is, én is.
Jó időnként kimozdulni itthonról, bár jól elvagyunk itt is, édeskettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!