Pécsen hova érdemes vinni kisbabát babaúszásra? Van erről valami tapasztalat?
Figyelt kérdés
Még lenne pár konkrét kérdésem is. Ha valakinek van erről tapasztalata, véleménye arra kiváncsi lennék. A válaszokat előre is köszönöm.
Mennyibe kerül? Mennyi idős kortól érdemes vinni? Elég a piciknek úszópelus, vagy esetleg kell baby fürdőruha?
2011. aug. 8. 07:40
1/3 anonim válasza:
én nem járok babaúszásra, de egy ismerősöm igen és tőle hallottam Pécsett 3 helyről: Hotel Kikelet, Hullámfürdő, és a Bánki Donát u. Ált. Isk.-ban. A Bánkiba járnak az ismerősömék, nagyon szeretik, neten nem nagyon hirdetik magukat (oktató: Arató Zoltán, ha felhívod a sulit, biztos adnak elérhetőséget).
2/3 anonim válasza:
Mi a Bánkiba járunk. Őszintén nem túl nagy a tisztaság, de a társaság szuper és csak 1400 Ft volt egy alkalom, gyerekenként. Tehát akárhányan bemehettek és 1,5 óra alatt annyit vagytok bent, amennyit bír a baba. Mi 5 hónaposan kezdtünk, de már kicsit késő volt. 3 hónaposan ajánlják, az oltás után, ha jól tudom....Azóta egyedül merítjük a víz alá az 1 éves lányunkat és ha meghallja az uszis videót, már vigyorog. :) ui: elég az úszó pelus, dm-ben olcsón beszerezhető.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2011. aug. 11. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!