Mi lesz ezzel a babával?
Egy jó ismerősömnek született egy hete egy babája.3.5 kiló,minden rendben volt,nagyon várták.Megszületett,nem volt semmi,felsírt.Átvitték anyukát és gyermekét az őrzőbe,apuka is ott volt velük.Egyszer ment be a nővér és elkezdett velük kiabálni,hogy nem látják hogy a baba nem lélegzik? Gyorsan újraélesztették,gépre tették.később levették a gépről,mert lélegzett egyedül,de agyi tevékenysége nincs,és 2 napja se széklete,se vizelete.Mi lesz vele? (a család teljesen ki van borulva)
(én minden nap hálát adtam eddig is a gyermekeimért,mert már 3 éve tudom,mekkora szerencse egy egészséges gyermek és annyira zavar,mikor valaki elszomorodik,hogy nem "megfelelő" a neme születendő gyermekének)
Szegény pici!
Igen, szerintem engem is kegyetlen idiótának fognak tartani, de szerintem jobb lenne, ha elmenne a világról. Mert nagyon súlyos fogyatékos lenne, szenvedne.
De ha egészségesen született, hogy a fenében lett közben agyhalott? :O
Hogy történhet ilyen? 10-es appgar mellett?
Könnyű szülése volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!