A minap kaptam több üzenetet is az egyik közösségi oldalon, hogy egy kisbabának ritka vér kéne. Szerintetek igaz lehet? Mire ez körbér, lehet, hogy hetek telnek el. Közben sosem tudjuk meg, hogy kapott-e már vért, jobban van-e. Van ennek értelme?
Ritka vér?? Nem tudom mennyire igaz, de úgy tudom vérből mindenféle van a kórházban. Neki vércsere kell komplett? Így nem tudom megmondani.
2010. okt. 21. 21:50
2/18 anonim válasza:
Nem tudom, melyiket kaptad, de mi a minap utánajártunk az egyik ilyen levélnek, és kiderült, hogy egy két évvel korábbi e-mail jött meg nekünk... Hát erről ennyit.
2010. okt. 21. 21:52
3/18 anonim válasza:
Ez az a baba, amelyik kb. 10 éve ugyanannyi idős?
2010. okt. 21. 21:53
4/18 anonim válasza:
jajj, ez a "nekem és a feleségemnek csodálatos élete volt...29 hétre született....különleges vércsoport..." levélre gondolsz? Ez egy levélszemét, nemrég egyébkéntvolt erről egy cikk az origo-n. Egyébként én először kb. öt éve kaptam meg ezt a segítség kérő e-mailt. Szegény kisgyerek sehova se nőtt azóta...
5/18 anonim válasza:
Tudja a fene. Én úgyvagyok vele h többszükségem van a saját véremre mint 1 idegennek 1bizonyos mennyiségre.
Tuti nem mennék bele ha már eleve így mondja: Ritka vér
Oldják meg vhogy. Nekem se segítene senki ha én lennék sz*rban erről ennyit.
18/F
6/18 anonim válasza:
Te is egyszerűen utánajárhatsz, hogy valós-e a sztori, vagy csak tényleg egy levélforgalom-növelő körlevél-e.
Másold ki a tartalmát, vagy annak egy részét, és keress rá Google-ben. Esetleg a Google-ben végére biggyesztheted, hogy "körlevél", vagy "átverés".
99%, hogy hamis a sztori ...
2010. okt. 21. 21:56
7/18 anonim válasza:
ezek a körlevelek..idegesítőek,hülyeség az egész!!valami több éve elindított hülyeség!
2010. okt. 21. 21:57
8/18 anonim válasza:
levélszemét. évek óta kering. az ilyeneknek én először mindig utánanézek. a google csodákra képes. :D annyit még hozzá, hogy ha kellene is vér, azt nem emailben kéregetnék az emberektől, mert ez nem így működik... vesét se kérnek közösségi oldalakon! egyébként meg van elég vér a vérbankokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!