Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is van úgy, hogy mióta...

Más is van úgy, hogy mióta otthon van a babával és kevesebb a pénze, amit kézhez kap, azóta a férje ezzel visszaél?

Figyelt kérdés
Előző terhességem után visszamenten dolgozni, az egészségügyben vagyok. Csak részmunkaidőben a gyerekek miatt, de így kiegészítettem a családit, meg a gyest és így mindent megtudtam venni, ami szükséges , nem kellett kérnem a férjemtől. De most még pici a baba, sajnos annyira kiszolgáltatottnak érzem magam. Pedig a párom rendes ember, de érzékelteti, hogy az a pénz az ő keresete. Sajnos, ha így lesz továbbra is, keresnem kell egy olyan mellékállást, amit a pici mellett is csinálhatok. Esetleg valaki nem tud valami korrekt internetes vagy egyéb munkát! Köszönöm!!
2009. máj. 30. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Valami nincs rendben nálatok,ha a férjedtől úgy kell pénzt kérned.Mit csinál a pénzével?

Volt egy koleganőm,aki kissé költekező volt,és építkeztek,tehát megkellett fogniuk a pénzt.A férjével közösen megállapodtak,hogy az asszony keresetéből a háztartási kiadásokat,és az asszony apróbb kiadásait fedezik.A férj keresetéből fizetik a nagyobb beszerzéseket,ruházkodást,iskolakezdést,stb és az építkezést.Működött a dolog.

Nálunk pedig a férjem ideadta a fizetését,és csak valamennyit tartott meg magának.Nekem is volt a fizetésemből költőpénzem.

Házasságban nincs olyan,hogy ez az én keresetem,mert a jövedelem a családé.Ezt meg kell beszélnetek,és nem valami másodállást vállalnod.

.

2009. máj. 30. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt már többször próbáltam, de nem változik.
2009. máj. 30. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szomorúan olvasom, hogy ezzel nem csak én vagyok így. Nálunk közös a kassza, de érzékeltei a párom, hogy én csak a gyest, és családit kapom, ő pedig keres.

mindig mondja, hogy menjek el dolgozni, mert ez így nem jó.

Nem tudom, hogy hol lehet ilyen melót találni, pedig arra én is beneveznék.

Próbáld meg neki mondani, hogy nem azért vagy otthon, mert büdös a munka, hanem mert az ő picikéjére vigyázol, akinek most rád van szűksége

2009. máj. 30. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
láton nem vagyo egyedül ezzel a problémával. Az én babám még csa fél éves, de már belefáradtam, hogy úgy kellett kunyerálni a pénzt,ezért fogtam magam,és visszamentem dolgozni régi munkahelyemre heti kétszer éjszakázni. Igy még van havi fix 40000ft. Olxankor anyum jön hozzánk. hála istennek kislányom nagyon jó alvó, ezért nyugodt szivvel megyek dolgozni. De hogy lehetnek ilyenek??? Terhességem előtt heti 6 napot dolgoztam reggel 7-től este 11-ig, szóval nem lustálkodtam. gondolom ti se. Nem értem őket, mi se játszunk otthon egésznap!!!! A világ legszebb, de legnehezebb hivatását üzzük: ÉDESANYÁK VAGYUNK!!!!
2009. máj. 31. 07:11
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Az utolso valaszolonak: az jko, hogy anyukad tud vigyazni ejszakankent a picire. De lehet, hogy en maskent tettem volna. Nem hivtam volna senkit, hanem ugyeljen a ferjem a baba mellett. Ha penzkereses szempontjabol egyenlonek kell lennetek, akkor legyetek egyenloek ilyenkor is.

Amikor o dolgozik, akkor te babazol, amikor te dolgozol, akkor o babazik.

Igy talan megertene mi a helyzet, mert igy meg csak annyit erzekel, hogy tovabbra sincs tobb dolga, penz tobb van, neki volt igaza, te meg biztosan mindent kibirsz, hiszen siman tudsz ejszakazas utan nappali muszakot nyomni teljes odaadassal a baba mellett.

2009. máj. 31. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kissé megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. Akinek nem ilyen a férje, az nem érti meg miről beszélek. Minden területen nagyon rendes, hűséges. De ebben már évek óta nem tudok eredményt elérni, ha cirkuszolok csak rosszabb a helyzet. Az este mikor lefeküdtem nagyon sokat gondolkoztam ezen. Ha egyedül lennék, nem félteném magam, fognám a cókmókom és mennék, mert ez engem megöl. De a gyerekek miatt nem tehetem. Az édesanyám már nem él, apám újranősült és messze is lakik. Anyósomék nagyon rendesek, de ők sajnos érintettek a témában, és a lakásuk is nagyon kicsi. A kör bezárult. Albérlet+ rezsi pedig ebből az összegből lehetetlen. Sajnos szomorú, szeretem a férjem, de momentán csak a gyerekek érdekei miatt maradok vele. Egyetlen megoldás az, ha majd vissza megyek dolgozni, akkor viszont javára írható, hogy abba nem szól bele, hogy azt hogyan költöm el. Nem tudom ez miért alakult így, de tény, hogy ez nem fog változni.

Köszönöm

2009. máj. 31. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!